md_2910 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Eu cred ca solutia asta este buna doar pentru casti,cel mult.Daca va amintiti de alenele alea din telefoanele cu disc de pe vremea lui ceasca Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 intervin putin am facut un hdd sa cante dar as vrea sa pot pune in functiune si motorasul lui are 4 pini si nu stiu pe care se pune tensiune Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 pe toti pinii se pune tensiune, doar ca nu cum crezi tu. este un motor pas cu pas si se alimenteaza altfel. da-i un search pe google dupa stepper motor controller. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 eu cred ca ati deviat de la subiect .cum ai facut hdd sa cante prin rezonanta???? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Hardul il faci foarte simplu sa cante. Conectezi amplificatorul la firele care vin de la capul de citire. Apropo, cand un HDD "caraie", face asa exact din cauza bobinei respective. Daca vrei sa te distrezi cu asa ceva iti recomand sa iei un Western Digital vechi, de 5-20 GB. Alea caraiau cel mai tare deci o sa "cante" decent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum