DARK-RIDER-82 Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 salutare tuturor! ce ziceti de treaba asta: http://www.metaefficient.com/speakers/i ... #more-3478 difuzoare plate , flexibile , si de PUTERE! FFL prescurtat! este posibil ca aceste difuzoare sa inlocuiasca actualele tipuri de difuzoare de pe piata sistemelor audio? Va salut! Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 vasusem pe youtube ceva asemanator , o folie de staniol pusa pe o farfurie de unica folosinta , si o moneda in mijloc , si ghici , se auzea! Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 si marmota invelea ciocolata? am fazut si eu o goraza de chestii de genu asta , cu un fir introdus in nu-s ce pahar de unica folosinta, etc pana nu iese pe piata mi-e greu sa cred ca chiar exista asa cevaintr-un timp pe discovery descoperisera ca difuzoarele in forma de spirala redau cel mai clar si bine (asta era acu vre-o pt ani cred) si vad ca inca clasicele difuzoare si boxe sunt folosite la scara mare Link spre comentariu
Vizitator liviu_bug Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 sincer cred ca e vrajeala , dar nu se stie , poate acesta sa fie materialul din care este facuta membrana , ca nu vad cum ar putea canta asa> Link spre comentariu
danzup Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Exact asa sunt construite difuzoarele electrostatice !Nimic nou sub soare ! Link spre comentariu
adircf Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Cred ca reuseai opinii mai diversificate pe forumul hi-fi.Chestii din astea gasesti pe net. Imi pare rau sa-i vad pe cei ce vor sa reinventeze piezzo-ul.bobina bagata intr-un camp EM ce reuseste sa urneasca o membrana de hartie tot ramane in preferintele mele. Link spre comentariu
zal Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Oricum ar fi nevoie de suprafe?e mari ca s? disloce acela?i volum de aer ca un dif normal echivalent, probabil c? se vor limita la frecven?e medii ?i înalte, adic? exact cum e ?i cu difurile elecrostatice, vorba lui danzup. Înc? o problem?: dac? e flexibil, se anuleaz? undele sonore, trebuie s? fie rigid, s? nu-l ia vîntul. Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 NU au aplicabilitate in domeniul audio de putere . Vor fi folosite probabil doar la telecomunicatii , electronice ultraportabile si poate pe viitor si la monitoare sau TV , O-led extrem de subtiri. Link spre comentariu
omu_negru Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 exista de mult difuzoare plate, exemplu difuzoarele care se gasesc in ceasurile electronice de mana. nu-i nimic nou doar ca pot fi facute la o scara mai mare, si oricum nu vor putea reda frecventele joase deloc. mult mai interesante mi se par cele directionale(adica auzi sunetul doar daca stai in fata lor, daca te muti intr-o parte sau alta nu mai auzi aproape nimic) Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 alea sunt buzzere dar , da in principiu ai dreptate Link spre comentariu
viospatariu Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 vasusem pe youtube ceva asemanator , o folie de staniol pusa pe o farfurie de unica folosinta , si o moneda in mijloc , si ghici , se auzea!da am vazut si eu filmuletul de pe youtube....dar ca sa vezi...nu functiona am incercat si eu si e ceva trucat Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 pt mine e o prostie tot constructia celor clasice va ramane Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Si normal ca cele clasice raman cea mai valabila solutie si probabil vor si ramane. Cum redau difuzoarele astea plate frecventele joase? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 cum redau si sistemele 5.1 cu difuri de subwoofer de 10cm 20 hz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum