JUALE Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Vas ruga daca poate cineva sa ma ajute cu dimensiunile unei incinte acustice pentru acest difuzor..DIBEISI G8002Putere max: 120WImpedanta: 4 OhmSensibilitate: 90dBFrecventa: 40Hz - 6kHzMagnet : 20 OzProbalil aceste date sunt prea putine pt a calcula o incinta acustica...dar as dorii daca are cineva dimensiunile unei incinte care ar putea fi buna pt acest dif Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 nu prea ai din ce calcula o incinta pt difu tau. eventual daca te apuci sa-i masori parametrii, desi nu prea cred ca merita.dat fiind faptul ca are 8 toli diametru, ai putea sa-i faci o incinta inchisa de aprox 16-20 de litrii volum interior. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 DUpa serie nu cunosc difuzorul, pune o poza ca poate il recunosc. Link spre comentariu
JUALE Postat Mai 3, 2009 Autor Partajează Postat Mai 3, 2009 DUpa serie nu cunosc difuzorul, pune o poza ca poate il recunosc. http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4001 Link spre comentariu
djlove Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 E o chinezarie jalnica, sa nu te astepti la nimic bun din partea acestui difuzor. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 E o chinezarie jalnica, sa nu te astepti la nimic bun din partea acestui difuzor. Hai sa ramanem la subiect.PS:nu merge linkul. Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 poti sa pui . (punct) in link, in loc de underscore si merge Link spre comentariu
djlove Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Link-ul merge, dar in loc de " _ " pui: " . ", adica .ro Hai sa ramanem la subiect.PS:nu merge linkul.La subiect ramanem. Ce asteptari aveti de la un difuzor de 17Ron chinezesc? Link spre comentariu
JUALE Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 E o chinezarie jalnica, sa nu te astepti la nimic bun din partea acestui difuzor. Am specificat undeva ca as dorii sa ma astept la minuni de la diful ala?..Sunt foarte constient de ce am..Deaceea am rugat PE CINE POATE SA MA AJUTE cu o idee cam ce dimensiuni sai fac la cutie ..si asa fiind difu rau macar cutia sa fie cat de cat..dif rau cutie rea atunci chiar nu faceam nimik... djlove : ''La subiect ramanem. Ce asteptari aveti de la un difuzor de 17Ron chinezesc?'' LA SUBIECT ramaneai daca stiai sau VROIAI sa ma ajuti daca nu simplu este un buton in browser:BACK... Sunt multi care posteaza la diferite subiecte doar sa rada de cineva sau asa fara rost...nu7 vad sensul acestor posturi din moment ce postul taunu ajuta cu nimik pe cel care cere ajutor... IN FINE ''SA RAMANEM LA SUBIECT'' .vorba cuiva ..POATE CINEVA SA VINA CU O IDEE ?..Asa aproximativ cam care ar fi dimensiunile...avand in vedere ca am o chinezarie jalnica...Daca imi permiteam aveam un .. Va Multumesc!!!!!!! Link spre comentariu
djlove Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Poti incerca o incinta inchisa de 20-30 litri. Daca nu ai parametri, nu poti face o incinta in care difuzorul sa dea tot ceea ce poate. Mai poti incerca sa ii masori tu, daca ai ceva intrumente. Link spre comentariu
JUALE Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 am cautat dar nu am gasit parametri..si nici cine il fabrica nu cred are...dar oare daca fac o cutie de exemplu calculand alt difuzor care are aceasi putere in wati si aceiasi dimensiune..oare ar fi bine?...De exemplusa calculez cu bassbox pro6 ..incinta la un dif visaton..care are tot 90w si 8 toli ..e bine? Link spre comentariu
AlpHso Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 te chinui degeaba pt ca parametrii t/s difera de la difuzor la difuzor chiar daca au aceiasi putere si dimensiune. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Acum 4 ani m-am jucat cu un astfel de difuzor. Incearca o cutie de 20 litri maxim 25. Problema e la difuzoarele astea ca difera parametrii de la unul la altul fiind facute pe banda rulanta. Si difuzoarele PRO au diferente intre ele dapoi astea. Oricum acesta nu este nici pe departe un difuzor de subwofer nici macar woofer nu este din cate imi amintesc nu facea altceva decat sa vajaie un pic si atat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum