Vizitator berti Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Fratilor, care din voi are telecomanda la CD/Mp3 playeru din masina? Am o mare nedumerire referitor la ele... Vreau sa cumpar o telecomanda pentru un mp3 player panasonic CQ-C1300, am tot cautat una din aia de se fixeaza pe volan, dar n-am gasit, singurul model pe care l-am gasit e CA-RC61EX tip carte de vizita. Asta nu ma prea incanta, fiindca mi-e tot una daca caut telecomanda si apas un buton sau apas direct pe player. Deci vreau neaparat una de pus pe volan. In cautarile mele pe net am dat de-o chestie, cica playerele mai noi au un fir pentru comanda, care se poate conecta la comenzile incorporate pe volanele noi. Am gasit si la playerul meu firu respectiv... Am vazut mai demult la Sony niste telecomenzi stil STICK, care se monta pe langa consola volanului, mi-ar placea si unu de ala. Acum intrebarea mea e, alea-s cu cablu sau fara cablu, si daca-s cu cablu, cate fire are cablu ala? Sau poate a avut cineva ocazia sa incerce o telecomanda (Sony, Alpine, Blaupunkt, etc..) pe un player Panasonic, care dintre ele functiona cel mai bine? Oricum postati cam tot ce stiti despre acest subiect! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum