cristinel_bm Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Intrebare: oare din spray-uri am putea vopsi o masina?....iar apoi sa ii dam doua trei straturi de lac?multumesc Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Spray-urile sunt pentru retusat suprafete mici. Daca vopsesti o suprafata mare se vede ca dracu', e foarte greu sa dai uniform. Si iese mult mai scump ca vopseaua la pistol. Daca urmaresti atent, jetul de vopsea al unui pistol de vopsit are o forma lenticulara (urma pe care o lasa seamana cu sectiunea unei lentile biconvexe). Asta ca sa depui uniform vopseaua, sa reduca pericolul aparitiei scurgerilor de vopsea. Jetul unui spray are o forma... nedefinita, depinde de cum bate vantul. Link spre comentariu
utzy Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Vopseaua din spray se gaseste si la cutie ?...si sa aiba aceleasi caracteristici ( timp de uscare , fara a folosi intaritori , etc ) ? Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Stiu care sunt dezavantajele spray-ului, dar in primul rand nu se mai fabrica tipul acela de vopsea, am sunat la policolor si nu prea mai fabrica nici un fel de vopsele pentru masinim inafara de emaur...sau asa ceva. Am scris mail-uri si la alte firme care se ocupa cu comercializarea vopselelor si nu am primit nici un rasuns. In plus ...se poate prepara vopseaua respectiva si ma costa 180ron per litru....ceeea ce nu se merita(8 tuburi=3.2l = 180 lei). Apoi ...am mai vopsit suprafete mai maricele cu tuburi de vopsea...iar daca faci acest lucru in garaj....iese destul de bine... Si apoi....ce are ca iese ca dracu?...este si asa o masina data dracului! Conteaza sa nu se vada rugina pe ea....iar vopseaua sa nu sara de pe caroserie. Link spre comentariu
Blind Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Policolorul a trecut pe noul tip de vopseluri "ecologice", pe baza de apa. NU mai fabrica cele cu diluant (parca) si inca vreo cateva tipuri, insa stai linistit ca vopsea de policolor vei gasi in continuare! (cretinitatea cu policolor nu mai face vopsele mi-a bagat-o si mie cineva in cap...pana m-a luminat tinichigiul la care merg sa imi fac masina de regula...as putea sa-mi fac abonament la el la ce bulan am ) Link spre comentariu
nichishoru Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Policolorul a trecut pe noul tip de vopseluri "ecologice", pe baza de apa. NU mai fabrica cele cu diluant (parca) si inca vreo cateva tipuri, insa stai linistit ca vopsea de policolor vei gasi in continuare! (cretinitatea cu policolor nu mai face vopsele mi-a bagat-o si mie cineva in cap...pana m-a luminat tinichigiul la care merg sa imi fac masina de regula...as putea sa-mi fac abonament la el la ce bulan am )Policolorul mai fabrica totusi si Emaur: am cumparat luna trecuta vopsea bleu pentru Oltcit-ul meu chiar de la magazinul fabricii.Telefonati inainte (exista numarul pe site) ca sa aflati daca au in fabrica culoarea dorita. Sefa magazinului e foarte amabila si va serveste pe loc sau a doua zi daca trebuie ambalata in cantitati mai mici.Eu am dat 90 roni pe trei litri plus 1 litru de diluant. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Stie cineva o metoda sigura de a scoate vopseaua din tub (spray cu vopsea) ca mai apoi sa o pot vopsi cu pistolul de vopsit?Va rog sa nu imi spuneti ce scrie pe tub...ca nu trebuie facut aia, aia si aia....Vreau idei pertinente. Si ma intereseaza in principal daca dupa ce am scos presiunea din el, intorcandu-l cu gura in jos si tinand apasat ...... as putea sa il desfac cu un cleste sau sa ii dau o mica gaura cu ceva. Sau poate o alta metoda ca sa pot recupera vopseaua din el .....Va multumesc Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Ar trebui sa mearga. Dar nu uita sa scoti toata presiunea inainte . Tabla e subtire, se gaureste usor. In schimb nu stiu cat rezista pana la utilizare. S-ar putea sa trebuiasca sa te misti destul de iute, sa nu se branzeasca prin pistolul de vopsit. A, inainte de a face operatiunile astea, amestec-o bine, sa nu ramana grosul inauntru.P.S. Ce culoare vrei de nu se gaseste la Baia Mare? Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 albastru electric metalizat. Am sunat la reprezentanta la Policolor si o spus ca nu mai fabrica, asa ca nu stiu pe unde as putea gasi. Iar prepararea unui litru ma costa 1.8 milioane. asa mi-am vopsit masina, si imi place culoarea. si asa deja jumatate masina am vopsit-o din tuburi. Se mai vad dungi dar nu ma prea intereseaza, conteaza ca ii vopsita , are 2 straturi de lac peste si nu are rugina. Dar mi-o venit ideea de a incerca sa scot din tuburi vopseaua. Am incercat azi cu un tub pe jumatate gol, si chiar daca l-am tinut invers .... tot o iesit toata vopseaua din el. Si fara sa il agit. Asa ca am ajuns la concluzia ca nu stiu daca ii chiar posibil sa faci asa ceva..... :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum