Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Project Integra Prime

slave2anubis

Postări Recomandate

Incep acest topic cu gandul de a inspira si pe alti sa isi construiasca amplificatoare DIY...

Probabil primul lucru care o sa va intrebati este numele... asai? Pai sa lamuresc treburile:

"Integra" e nume de fata si probabil vine de aici serie interesanta ce o urmaream cand eram mai mic... si "Prime" care se refera la primul, principal, unic, etc... sper ca v-am lamurit daca nu loatio ca atare "un nume"...

Ideea principala care mi-am propuso pt acest proiec este un sunet pur, frumusete, stil, si nu in cele din urma buget rezonabil!!!

Acum sa incep cu lucruri solide:

1. Inima aka modulul de amplificare este acesta... desigur sunt si alte tipologi mult mai complexe si mai exotice dar eu consider ca pt standardele mele acest amplificator este exact ce trebuie! Acum desigur se poate complexa schema la infinit dar nu vad rostul acestui demers, schema este preluata din datashetul IC-ului driver, nu am sa ii pun stabilizare pe ramurile de alimentare a IC-ului deoarece nu este precizat si nici indicat. Un cablaj preliminar ar fi Posted Image

2. Alimentare alimentarea in privinta de alimentare voi expune doar alimentarea pt partea de amplificare... si anume. La aceasta parte nu am ajuns inca cu proiectatul cablajului...

3. Preamplificare/Ton vreau sa integraz si o corectie de ton in ampliful meu deci aici nu m-au satisfacut IC-urile digitale de corectie si am sarit la o alternativa adica vreau o corectie analoaga dar va fi controlata digital si anume On-semi... aici in aceasta parte apelez la Dv frati electronisti sa imi dati o schema ultra fina pt corector de ton!!!

Sa ne auzim numai de bine... :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slave2anubis

2

• papyreloaded

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu stiu de unde poti sa iti cumperi LME... eu am primit doua cadou de la cineva... poti incerca sa comanzi sample sau pe ebay poti incerca...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări