Vizitator danick_1 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Va salut cu respect, domnilor forumistiPoate si doreste careva dintre dumneavoastra sa-mi spuna sau sa-mi vanda si cam cat ar costa un ochi magic rusesc de tip 6E5C? As prefera sa nu fie folosit daca se poate, cel care este in radio este foarte uzat, abia se mai vede "lumina pe ecran".Multumesc anticipat,Tare site-ul, chiar sunteti pasionati de tuburile electroniceNicu D. Link spre comentariu
Kosmin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Va rog nu mai postati offtopic, pt cumparari/vanzari exista bazarul.Chiar si pt schimburi postati la servicii, ok????Altfel va sterg posturile fara anunt! Link spre comentariu
Vizitator andrei_chiorean Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Doresc si eu sa ma insriu pe lista cu candidatii la lampile respective. Nu am construit niciodata aparate pe lampi dar vreau sa incerc. Am constiut pentru petreceri o oga de lumini, pe care am si testato si functioneaza excelent. schema este luata din revistele Tehnium. Deasemenea acum lucrez la partea de preamplificare si la un mixer pentru doua viitoare amplificatore pe care vreau sa le construiesc. Am in proiecte incluse un Quad 405 la care schema sper sa o transpun pe cablaj zilele urmatoare dupa ce mai verific cablajul PCB , un amlificator pe lampi, la care stiu ca nu este usor de construit, dar am si ajutor, doi veterani, tatal meu si unchiul meu (simnakovi de pe forumul acesta). Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 nu cred ca vei primi nici o lampa........ ele au fost puse spre vanzare pe hi-end.ro Link spre comentariu
elm Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Pai atunci de ce nu se inchide topicul? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 sunt disponibile in continuare, ca sunt si de vanzare e altceva Link spre comentariu
elm Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 sunt disponibile in continuare, ca sunt si de vanzare e altcevaDeci sint si donabile cuiva care merita...AhaaaaaPai si nu s-a gasit nimeni?Domne, tinerii din ziua de azi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 sunt disponibile in continuare, ca sunt si de vanzare e altcevaSalut,aveti mp, Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 "sunt disponibile in continuare, ca sunt si de vanzare e altceva"Imi pare rau ca v-am trimis MP, nici macar n-ati raspuns. :werg :werg :werg Sincer eu am inteles ca nu aveti incredere in oameni. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 4, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Mai 4, 2010 cine vrea sa le primeasca trebuie sa-mi prezinte un proiect, altfel imi pierd vremea de pomana Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Ok,Proiectul in ce stadiu? Schema, schite de amplasare trafuri in carcasa etcSau... un proiect deja realizat ca o garantie ca am competenta de a face un amplif? :reytrePentru inceput am sa va prezint carcasa in care va fi amplasat amplificatorul;Amplificatorul va fi facut cu tuburile pe exteriorul carcasei dispuse simetric iar in centru doua tuburi indicatoare cu sectoare luminoase (gen EM80,800, 84) ;In plus este necesar un preamplificator corector (baxandall) cu ECC83 eventual si un preamplif pt semnal mic cu un tub din seria EF.M-as limita la atat pt ca dimensiunile carcasei nu permit mai mult...Schema este asemanatoare cu cea din cartea "Construiti o radiocombina" de la pag 95(sau poate aveti o schema preferata) Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 si eu am visat un timp la lampile astea, dar m-am linistit, nu-s de nasul meuam economisit cu greu niste bani si mi-am luat eu lampi, si asa mi-am facut un amplif cu lampoace, cu piese de ici de colo adunate, in mai bine de jumate de an, cu multe seri in atelier cu masa plina de scule si mesterind la el satisfactia garantata, fara "eventuale obligatii" cine vrea sa le primeasca trebuie sa-mi prezinte un proiect, altfel imi pierd vremea de pomanacam tarziu dupa parerea mea, trebuia stipulata conditia inca de la deschiderea topicului Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 4, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Mai 4, 2010 k, sa-mi dai adresa pe PM, macar am vazut o carcasa... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Am trimis adresa,Am sa postez imagini cu avansarea lucrarilor; :daPana acum am cautat schema amplifului De 20W cu tuburi 6P3C , bine ca am gasit-o intr-un dosar : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum