Administratori Badman Postat Aprilie 30, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Se doneaza 2 perechi(imperecheate) de 6p3s-e si 6 socluri ceramice de cablaj novaleAstept propunere din partea moderatorilor de aici cui sa dau Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 donez numai cu acordul lui Vasile!pe linga perechea de 6P3C4 duble triode(6N1P,6N2P,6N3P,6N8C,6N9C) LA ALEGERE4 socluri pt lampi2 trafuri de iesire pp pentru 6p3c(Djdog)1 traf de alimentare cu 6,3v cu amperajul ales de cistigator,plus inca o infasurare tot aleasa de el(Ua,Ia) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 30, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Asteptam ceva propuneri, bineinteles ca sunt de acord.. Sper ca sa nu se intample ca si cu celalalt subiect ca va rup... cine face offtopic ia BAN Link spre comentariu
mișa Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Eu as propune ca daca cineva intentioneaza cu adevarat sa-si faca amplificator cu lampi sa spuna: "Ba frate, eu le vreau, am urmatorul proiect si vreau sa-l realizez". Ar fi chiar mai interesant. Eu zic ca daca cineva vrea sa construiasca, nu trebuie sa-i fie rusine sa puna problema in felul asta. Link spre comentariu
gaby Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Imi doresc foarte mult sa construiesc un amplificator cu tuburi iar ca si conceptie l-as construi in PP, cu defazare cu sarcina distribuita folosind 6n3 sau 6n2 si reactie negativa. Recunosc nu am constuit niciodata un amplificator cu tuburi dar am un expert in familie (tata). Sper sa ma calific in a primi donatia dvs.P.S. Promit sa pun fotografii pe parcursul constructiei. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Pai foarte frumos ca iti doresti.... Ce ai facut pina acuma? Poti sa pui niste poze? Sau un proiect al lucrari viitoare? Hai sa vedem.Sa presupunem ca primesti piesele. Ai putea sa ne spui ce faci cu ele? (concret - proiect) Adica sa nu intelegi gresit.... Presupunem ca ai primit piesele. Ce faci cu ele, cum incepi, care e schema? Chiar faci ceva? Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Desi am o caruta de lampi acasa,adica la 360 de km de Bucuresti,am nevoie de doua 6p3s-e pentru un amplificator de 10w folosit in cinematografe mici pe vremuri,pe care tocmai l-am achizitionat din bazar.L-am refacut dupa o schema de peavey classic 20(cu exceptia partii de putere,am adaugat un pic de modding si as mai avea nevoie de 2 eseuri noi si douasaseendoipeuri ca sa-l dau pe spate pe Cioran.Habar n-am ce ar putea sa iasa mai ales ca traful de iesire nu e chiar asa de bun.Macar de-o proba si le dau inapoi dupa aia daca nu suna cum vreau eu. Link spre comentariu
Bubu Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Cu tuburi 6p3 pot ajuta si eu. Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 am rezolvat.am fost acasa... Link spre comentariu
vioara Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Sunt si eu interesat de kituri.Schema este cea dupa care si a facut si misa ampificatorul insa eu nu garantez ca o sa l termin in mai putin de doua luni deoarece nu prea am timp. Link spre comentariu
vioara Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 S-au dat kiturile?Daca nu s-au dat,se pot imparti piesele intre mai multi useri,fiecare alege ce are nevoie. Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 ma bag si eu aici pe lista pana acum nu am facut prea multe(nici varsta mea inaintata nu mi-a dat ragazul l), un amplificator stereo(tda7294), o placa de sunet cu pcm2704(nu facuta toata in intregime de mine:cablajul si piesele smd-fara integrat-mi-au fost facut/lipite de Depanatoru')cu iesire printr-un preaplificator cu lampa in rest am mai facut alte proiecte nesemnificative care nu-si au rostul sa fie postate aici mai mult as avea nevoie de lampile finale cu socluri (lampi prefinale am) iar transformatoarele voi incerca sa mi le confectionez eu singur (desigur ca nu vor iesi stralucite dar vor fi facute de manuta mea si voi avea satisfactia binemeritata) o seara placuta Link spre comentariu
lorik199 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Asteptam ceva propuneri, bineinteles ca sunt de acord.. vad ca bate vantul prin acest topic, nimeni nu-l mai viziteaza, mai ales dumneavoastra, initiatorul sau Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 10, 2009 Autor Administratori Partajează Postat Iulie 10, 2009 Sigur ca eu il vizitez dar inca nimeni nu a aratat ca ar merita lampile Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Numai cine le cumpara le merita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum