Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu imi merg RCA-urile de pe casetofonul Sony CDX-GT620

Vizitator bboy_miro

Postări Recomandate

Vizitator bboy_miro

Acum cateva zile am conectat ceva amplificator SAL de 300W cu 4 canale in masina. Problema imi vine in felul urmator: Daca scot iesirile din casetofon (SONY CDX-GT620), alea de 4 X 52 si le bag la input la amplif, functioneaza...baga de rupe. Dar daca leg iesirile RCA din casetofon pe amplif nu merge. Nu e ceva urgent sa stiu care ar fi chestia...e doar o curiozitate de a mea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• Felis

1

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

esti sigu ca alea sunt iesiri?La multe playere de masina sunt doar intrari pe RCA nu si iesiri de linie pentru iesiri de linie se iese prin mufa care e utilizata pentru comanda la sistem audio auxiliar(cea pentru rack CD montat in portbagaj)
Link spre comentariu

jucaria ta are 3 perechi de preout rca si o pereche intrare rca pe spatele ei.ia cauta matale prin meniurile ei si activeaza/seteaza sa arunce ceva si pe iesirile respective(ai si volum separat pt subwoofer).daca nici dupa gadilarea intensiva a functiilor nu se ajunge la un rezultat preconizat=>jucaria are buba.succes! :nebun:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări