Vizitator bboy_miro Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Acum cateva zile am conectat ceva amplificator SAL de 300W cu 4 canale in masina. Problema imi vine in felul urmator: Daca scot iesirile din casetofon (SONY CDX-GT620), alea de 4 X 52 si le bag la input la amplif, functioneaza...baga de rupe. Dar daca leg iesirile RCA din casetofon pe amplif nu merge. Nu e ceva urgent sa stiu care ar fi chestia...e doar o curiozitate de a mea. Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 esti sigu ca alea sunt iesiri?La multe playere de masina sunt doar intrari pe RCA nu si iesiri de linie pentru iesiri de linie se iese prin mufa care e utilizata pentru comanda la sistem audio auxiliar(cea pentru rack CD montat in portbagaj) Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 jucaria ta are 3 perechi de preout rca si o pereche intrare rca pe spatele ei.ia cauta matale prin meniurile ei si activeaza/seteaza sa arunce ceva si pe iesirile respective(ai si volum separat pt subwoofer).daca nici dupa gadilarea intensiva a functiilor nu se ajunge la un rezultat preconizat=>jucaria are buba.succes! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 sau ai probleme pe la cabluri sau pe la intrarea de semnal mic a subului (valabil dupa ce faci ce a zis ari) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum