Vizitator crazycowboy Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Construiesc amplificatoare audio de mic copil,in afara de asta sunt si muzicianAm dat din nou deo belea identica cu cea din epoca de aur a lui ceasescu,in magazinele noastre nu se gasesc din nou piese electronice,iar la comanda promite doar ca aduce ,dar nu se tin de cuvant :cry: Am dat de un magazin on line E piese ,dar si acest magazin are rafturile goale Daca ma poate ajute cineva de unde pot sa procur niste tranzistoare foarte uzuala,cum ar fi BD 243 si 244 C si BD 249 si 250 C,i-mi trebuie cate 20 buc din fiecare Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Construiesc amplificatoare audio de mic copil,in afara de asta sunt si muzicianAm dat din nou deo belea identica cu cea din epoca de aur a lui ceasescu,in magazinele noastre nu se gasesc din nou piese electronice,iar la comanda promite doar ca aduce ,dar nu se tin de cuvant :cry: Am dat de un magazin on line E piese ,dar si acest magazin are rafturile goale Daca ma poate ajute cineva de unde pot sa procur niste tranzistoare foarte uzuala,cum ar fi BD 243 si 244 C si BD 249 si 250 C,i-mi trebuie cate 20 buc din fiecareIn general cele on-line au tot ce trebuie .Vezi mai sus bannerul lui Tme ! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Imi pare rau, dar subiectul e legat de cumparare, nu de constructia amplificatoarelor, asadar se inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate