Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O belea veche pentru constructorii de amplifuri a reaparut

Vizitator crazycowboy

Postări Recomandate

Vizitator crazycowboy

Construiesc amplificatoare audio de mic copil,in afara de asta sunt si muzicianAm dat din nou deo belea identica cu cea din epoca de aur a lui ceasescu,in magazinele noastre nu se gasesc din nou piese electronice,iar la comanda promite doar ca aduce ,dar nu se tin de cuvant :cry: Am dat de un magazin on line E piese ,dar si acest magazin are rafturile goale :speriat Daca ma poate ajute cineva de unde pot sa procur niste tranzistoare foarte uzuala,cum ar fi BD 243 si 244 C si BD 249 si 250 C,i-mi trebuie cate 20 buc din fiecare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• danzup

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Construiesc amplificatoare audio de mic copil,in afara de asta sunt si muzicianAm dat din nou deo belea identica cu cea din epoca de aur a lui ceasescu,in magazinele noastre nu se gasesc din nou piese electronice,iar la comanda promite doar ca aduce ,dar nu se tin de cuvant :cry: Am dat de un magazin on line E piese ,dar si acest magazin are rafturile goale :speriat Daca ma poate ajute cineva de unde pot sa procur niste tranzistoare foarte uzuala,cum ar fi BD 243 si 244 C si BD 249 si 250 C,i-mi trebuie cate 20 buc din fiecare

In general cele on-line au tot ce trebuie .Vezi mai sus bannerul lui Tme !
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări