heroes Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Buna ziua. Am si eu o problema. Am un document pdf si se pare ca nu il pot printa. Evident nici macar textul nu il pot copia. Este foarte important pentru mine si are si o dimensiune destul de mare, asa ca mi-e aproape imposibil sa il transcriu in timp util. Are cineva o idee? Va rog sa ma ajutati cu un program sau cu sfaturi. Mersi frumos. Va pup Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 30, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 30, 2009 apdfpr http://www.elcomsoft.com/apdfpr.html Link spre comentariu
Felis Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 PDF converter cu el il transformi in orice alt format vreiWord,XPS,microsoft Word,etc de regula protectiile se elimina in modul asta. Link spre comentariu
heroes Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Multam pt raspunsuri. Pdf converter nu functioneaza pe fisier criptat si paroloat, cat despre celalalt program postat de domnul Vasile functioneaza 90%, de restul 10% o sa ma conving cand o sa imi permit sa dau bani pe el. O zi buna. Link spre comentariu
zal Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Cu captur? de ecran nu merge? Orice vizualizator de imagini are a?a ceva (ACDSee, XNWiew, etc). Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 5, 2009 Administratori Partajează Postat Mai 5, 2009 a rezolvat cum i-am zis eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum