Dj_Dog Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 salutare Ce stiti despre acest magnetofon??? am gasit unu la cineva, ar merita salvat de la moarte??? http://i41.tinypic.com/25sbyhh.jpg Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Bestial, merit?, desigur s?-l pui pe picioare. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 eu l-as lua dar nu am unde sa il tin....daca il vrea careva pot sa il aduc (cred) saptamana viitoare in bucuresti Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 eu l-as lua dar nu am unde sa il tin....daca il vrea careva pot sa il aduc (cred) saptamana viitoare in bucurestiEu l-as vrea si am si unde sa-l tin. Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Foarte tare ideea sa-l motezi intr-un sertar !Chiar ca merita reconditionat si pastrat ca e ceva foarte deosebit ...... Link spre comentariu
nichishoru Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Foarte tare ideea sa-l motezi intr-un sertar !Chiar ca merita reconditionat si pastrat ca e ceva foarte deosebit ......Eu as face o caseta noua din lemn nobil (sau macar furniruit) ca la Maiak sau la Philipsul meu cu lampi.In privinta restaurarii nu cred ca ar fi probleme ca doar e marfa nemteasca chiar daca e din DDR. Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 Dac? are EM 11 pe post de vu-metru merit? Cred c? ar face bun? echip? cu Capriul meu Ce band? de frecven?e audio reproduce? Link spre comentariu
zal Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 40-12kHz, mono, 2 piste, 19cm/s, Fosc 60kHz, s/z 40dB, 3W, consum 65W, 18kg. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Dac? are EM 11 pe post de vu-metru merit? Cred c? ar face bun? echip? cu Capriul meu Ce band? de frecven?e audio reproduce?reproduce 20hz...20Ghze hi-fi (se poate capta sunetul cu antena de satelit)intrebarile tale preferate sunt:cite posturi prinde pe uus?ce banda de frecventa reproduce ?e hi fi?ai grija sa nu te curentezi,nu are traf de alimentare!!!!!acum vorbim serios,cred ca reda cam pina la 10000hz,depinde si de starea capului de redare (cit este de uzat) Link spre comentariu
zal Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Probabil c? singurul avantaj al acestui mag e posibilitatea telecomand?rii, restul calit??ilor sînt la nivelul acelor ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum