Vizitator Cristi_21us Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 toata treaba a inceput de la un cass de masina.are intrare pt cd-changer si am mai auzit pe un alt forum ca daca se face scurt intre 2 pini poti pacali casul care cd-changer atasat.am aflat ca chip-setul cassului e Motorola MC68HC11KA4.am luat documentatia de pe net.dar am luat-o degeaba ca nu inteleg nimic.sunt novice cu electronica.v-as ruga sa va uitati un pic si sa imi spuneti ( in cazul in care puteti ) daca e edevarat faza cu legare intre 2 pini.atasez documentatia lui MC68HC11KA4 si mufa din spatele casului.multumesc anticipatda cum pun un atachment?[/img] Link spre comentariu
MirceaM Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Motorola HC11 este un microcontroller (procesor) care, ca oricare altul, ruleaza un soft, dezvoltat de cineva pentru aplicatia concreta, testat, depanat si scris (ars) in el, in controller. Din pacate, in cele mai multe cazuri, nici macar forma binara (cod masina) a softului nu poate fi citita din controller. Eu spun sa cauti pe Internet documentatie despre microcontrollere Motorola. Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Nu fa scurt fara sa intelegi ce faci, ptr ca sunt sanse mari sa busesti ceva.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum