Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti de asa ceva

Vizitator Nedelcu Andrei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator ozy

Un kit de dezvoltare merita doar daca iti permiti.E adevarat ca poti testa rapid multe aplicatii.Eu as cumpara unul , ca prea multe montaje de test am facut, si cred ca am cheltuit mai multi bani decat costa un kit.

Link spre comentariu

Este bun numai daca esti "foarte incepetor" ! Daca te pricepi putin la electronica mai bine il faci singur.Eu unul,asa am facut,acum citiva ani cind m-am apucat de PIC-uri.Avantajul cu astea cu memorie flash,este ca poti sa-l testezi chiar in montajul final fara prea mari problem daca ai grija din proiectare sa-ti prevezi posibilitatea de programare pe ICSP.Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator DocX

zi-ne shi noua cum l-ai facut ...poate mai sunt incepatori pe-aici care n-au chef sa dea banii pe un kit de dezvoltare asha ca mai bine ishi fac unul.

Link spre comentariu

Caut schema si daca o mai gasesc (am facut-o acum 3 ani) o pun pe forum daca imi explica si mie cineva cum se face chestia asta,ca nu am mai facut-o niciodata.De fapt cred ca ar trebui sa fac un topic nou care sa se numeasca " Ce-si face omul cu PIC-ul lui " C eziceti de chestia asta ?Don Mario

Link spre comentariu

Va rog sa ma scuzati ca nu am stiut ! Nu am vrut sa va supar !Nu se va mai repeta ! Stiti don' sef eu nu ma prea pricep la d'astea !Io mai mult cu ielectronica, nu cu cartea !Va rog sa nu ma pedepsiti, don' sef, va rog frumos, ca am 2 copii de crescut acasa ! Sa traiti.............sa traiti..............sa traitiDon Mario

Link spre comentariu

Hmmm, ciudat. Io n-am avut nici o problema? Oare ai portul de ftp blocat? Ai frun firewall p-acolo? Cum incerci sa te logezi? Eu intru cu ftp-ul din WinBlows si merge la ficus.

Daca vrei, trimite-mi mie fisierul la [email protected] si il postez eu. Daca trimiti, o sa dureze cateva ore pana il postez, ca trebuie sa plec undeva acum, dar il pun cand ma intorc.

Cirip

Link spre comentariu

Ar fi bine si cum spui tu,dar totusi poate imi explica si mie cineva cum se procedeaza,ca nu poate fi asa de greu.Mai ales ma intereseaza,dupa ce faci upload-ul, cum pui link-ul in mesaj catre poza sau ce ai incarcat, ca sa poate vedea "amatoru' " ce ai tu de aratat.Sincer nu inteleg de ce,pe acest forum nu exista posibilitatea simpla de atasare a unei poze,scheme sau orice alt fisier,sigur de o marime rezonabila.Pe alte forum-uri am vazut ca acest lucru este foarte simplu de facut aproape pentru oricine.Iti trimit schema si poza cu kitul de dezvoltare pe email-ul tau dar asta nu este o rezolvare corecta a problemei.Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări