Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa in comutatie de putere

Vizitator Dadu

Postări Recomandate

Vizitator Dadu

Sunt nou pe forum si rog pe cineva care cunoaste bine sursele in comutatie sa ma ajute cu o schema complecta a unei surse de 7kw,mono sau trifazic,vreau la iesire o tensiune de 6v la 150A,multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

3

• techs

2

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Dadu

frecventa as vrea sa se poata modifica intre 15 khz si 40khz,acest montaj vreau sa il folosesc pentru inductanta magnetica ,mai exact pentru tratament termic, calirea unor mufe cu diametru de 80mm exterior si 60mm interior,suprafata de calire este de 35mm portiunea unde se afla filetul.Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator Dadu

Acele doua pagini le stiu sunt de putere mica ,eu nu vreau sa rosesc surubelnite ,vreau ce am cerut,inca o data rog pe cineva care cunoaste bine sursele in comutatie sa ma ajute cu o schema ,repet 6V la 150A 20 khz 40khz.Daca este nevoie platesc informatia dar vreau ceva sigur ,ms

Link spre comentariu
Vizitator Dadu

Domnilor,chiar nu se gaseste cineva care sa ma ajute?nu pot sa cred ca nu este,va rog sa imi acordati si mie putina atentie din pretiosul vostru timp ca sa pot sa imi rezolv si eu problema,astept un binevoitor.

Link spre comentariu
Vizitator Dadu

Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac ca sa mi se dea si mie atentie ,fiind nou nu cunosc regulile forumului,astept totusi pe cineva care sa ma ajute.

Link spre comentariu

1. daca nu cunosti regulile, evident ca ar trebui sa citesti regulamentul: viewtopic.php?f=36&t=23902. trebuie luat in considerare ca acesta este un loc public unde nu e nimeni obligat sa posteze, si nu e nimeni obligat sa-ti raspunda3. ar mai trebui luat in considerare ca totusi azi e 1 mai, si lumea mai pleaca din oras, sau pur si simplu se relaxeaza, si chiar daca n-ar fi 1 mai, nu te astepta sa-ti raspunda cineva in cateva ore

Link spre comentariu

O astfel de cerinta trebuia sa postezi la servicii ( este un thread special pentru asta ) .Aici doar ti se vor da link-uri catre pagini de net ca sa incerci tu singur sa-l construiesti.Pentru un astfel de montaj nu cred ca vei fi servit pe tava cu ceva 100% incercat de cineva pentru simplul motiv ca in zilele nostre tot ce depaseste o anumita putere nu se mai face de catre entuziasti dispusi sa cheltuiasca mii de euro cam cat ar costa ce vrei tu .Daca te gandesti la surse pana in 500W ...1000W vei putea obtine ceva ajutor , tot ce este peste 1000W nu cred ca reusesti asa usor !Intelegi ?

Link spre comentariu
Vizitator Dadu

Tot respectul pentru cei care mi-au dat un sfat ,doresc totusi de la Cirip un numar de tel in privat pentru a ma consulta in unele privinte pe care nu le cunosc.Daca totusi exista cineva care mi-ar putea da o informatie despre o anume persoana care este capabila sa construiasca un astfel de montaj m-as bucura.

Link spre comentariu
Vizitator Dadu

Rog mderatorul sa stearga acest subiect deoarece am postat la servicii ,poate am mai mult noroc.Multumesc tuturor care mi-au dat sfat,cele bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări