Vizitator fantoma20 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 sal vreau sa fac si io amplificatoru FET100 si as avea nevoe de ajutor la partea de cablaj daca are cineva cablaju sau are cineva kitu rog sa-i faca o poza la cablaj unde sunt conexiunile dupa care pot desena cablaju daca are cineva rog sa ataseze aici pentru ca am cautat si nu am gasit nimic Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Dar ce ti-a venit tie sa faci acel montaj, sunt destule scheme mult mai bune de amplificatoare aici. Ce ti se pare tie bun la amplificatorul acela? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 29, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Nu e frumos sa copiezi, cumpara-l daca iti place Link spre comentariu
Vizitator fantoma20 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 atunci ma poti ajuta cu o schema si un cablaj care sa aiba o putere de 50W-70W rms in 8 ohmi Link spre comentariu
Vizitator fantoma20 Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 @vasile pai da dar schema o dau chiar ei gratis si nu am destula experienta sa fac un cablaj Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 ok, discutia se incheie aici.Kitul respectiv poate il mai gasesti pe undeva de vanzare.Altfel cauta la sectiunea scheme amplificatoare una care sa ti se para accesibila ca si complexitate. Unele au si cablaj.Daca ai nelamuriri cu privire la ea cauta daca nu cumva exista deja un subiect deschis pe aceasta tema, in caz ca nu poti deschide unul nou. Link spre comentariu
JUALE Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 viewtopic.php?f=5&t=17553 Link spre comentariu
Postări Recomandate