Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

paradox 728

Vizitator nelubuz

Postări Recomandate

Vizitator security22

unde gasesc pe net manualul de instalare pentru paradox 728 ? romana sau engleza. si gratis, bineinteles... :cry:

da o adresa de mail:)
Link spre comentariu
Vizitator nelubuz

unde gasesc pe net manualul de instalare pentru paradox 728 ? romana sau engleza. si gratis, bineinteles... :cry:

da o adresa de mail

:)

[email protected] manualul de instalare si cel de programare . multumesc
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator MasterTwin

paradox 728 poate fi conectat la un pc (pc-link sau in altfel....), de unde pot descarca programul :jytuiyu

Programul il am eu, dar nu stiu cum sa fac sa ti-l dau. Pe de alta parte vei avea nevoie si de cablul de date furnizat tot de Paradox. Eu am unul si tot ce pot sa-ti spun e ca poate fi achizitionat de la distribuitorii de echipamente pentru sisteme de securitate (nu stiu daca ai asa ceva in orasul tau).Cat despre manuale ... am manuale pentru aproape orice fel de sistem de alarma. Asta pentru ca lucrez de ceva timp in domeniu :)Daca aveti nevoie de ceva va astept cu cereri ... :da
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator FlorinDk

Eu as zice sa lasati programarea cu pc u la centrale de alarme ca da numai probleme, hai ca la un EVO se preteaza da in rest.. cap pute. Manuale cam am la orce in format electronic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări