azzido Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Am conectat anodul la VCC printr-o rezistenta de 480 ohmi iar catodul la masa si totusi backlight-ul nu functioneaza. Backlight-ul mai necesita vre-un semnal de enable ? Link spre comentariu
Laci Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Ia incearca cu rezistenta de 22-47 de ohmi Link spre comentariu
azzido Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Am incercat si fara rezistenta. Oare care ar fi problema ? Link spre comentariu
Laci Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Ai legat fara rezistenta? 1.) poate sa ars, 2.) esti sigur ca are backlight? Link spre comentariu
azzido Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Are backlight. Posibil sa fie ars, dar cand l-am conectat prin rezistenta ar fi trebuit sa se aprinda, sau macar vedeam cand se ardea. Normal este ca rezistenta dintre A si K sa fie de cativa Kohmi, nu ? Link spre comentariu
Laci Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Este o dioda led cu o cadere de tensiune de 3.5-4V pe el. Nu are nici un enable, cand alimentezi se aprinde, daca nu inseamna ca are probleme... Link spre comentariu
azzido Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 O fi avand probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum