Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema laptop

Vizitator dbs2

Postări Recomandate

Vizitator dbs2

nu stiam unde trebuia postat si am ales ca aici e destul de bn :jytuiyu deci cum spune si titlu am o problema cu laptopul un toshiba sattelite as10 destul de bun pt mn 2,5ghz 512ram....problema este ca dupa un timp in care nu folosesc pad-ul sau tst intra in stand-by sau se inchide display-ul si nu se rezolva problema ca la pc cu click dreapta desktop..acolo toate cele sunt la never adica sa nu se opreasca niciodat.Chestia asta la mn se face din bios, unde are niste variante de consum sau cv de genu,full power si inca vreo 3 acolo dak modific acestea se modifica si timpu dupa care intra in stand-by sa zic asa adica la full power timpu este de 30 de min atat in rest numai 3 min, chestia este ca acest timp nu se poate modifica in bios...deci dak vreau sa vad un film cv si nu fol 30 de min tst sau pad-ul intra in stand-by...cum as putea rezolva asta?? eu unu ma gandeam si la un update la bios..da imi e frica sa nu fac vreo prostie :speriat in fine partea cu bios update e altcv mai vedem :limb:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea am inteles ce vrei sa spui dar incearca sa dezactivezi din BIOS functia de POWER SAVER (sau cum se cheama), apoi in WINDOWS intrii in CONTROL PANEL, si la POWER OPTIONS selectezi ALWAYS ON.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări