Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare de pe www.hi-end.ro

Vizitator crazy_rider

Postări Recomandate

Vizitator crazy_rider

In legatura cu preturile difuzoarelor http://www.hi-end.ro, sunt reale sau nu sunt actualizate? exista vreun magazin al acestui site in bucuresti? poate cineva sa ma sfatuiasca in legatura cu achizitionarea unor difuzoare? ma intereseaza pentru 2 boxe pe 3 cai ( 2 difuzoare bass, 2 difuzoare medii si 2 difuzoare pt inalte ), cam 350 - 400 ron toate, merge si un pic mai mult, maxim 500, de pe hi-end, ~ce as fi vrut eu, ajungea pretu undeva la 1300 ron :nebunrau:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• kmykze

1

Top autori în acest subiect

Vizitator crazy_rider

m-am lasat de pe la 16 ani de alea din piata, am gasit pe maica domnului pe la 100 - 120 ron pt bass si ink 100 ron pt medii si inalte, si as mai avea nevoie de ceva :jytuiyu daca se pricepe cineva sa bobineze transformatoare, am nevoie de unu de 2 x 26V, ~500W, vreau sa il folosesc la 2 x tda7294 in punte pt bass si ink 2 tda 7294 separate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări