Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio Bucur

augustin87r

Postări Recomandate

Am rezolvat problema zgomotului produs la sucirea butonului de acord,care acoperea cu brio posturile slabe.Am taiat o fasie dreptunghiulara dintr-o banda de aliaj de cupru destul de elastica(asemanator cu alama),ce constituia spira in scurtcircuit aplicata peste un transformator de la o alimentare in comutatie a unui TV facut dupa anii 2000.Am introdus-o in spatiul dintre axul volantului si piesa de fixare transversala a acestuia de partea din fata a sasiului,formand aproape un cerc complet,si am fixat-o cu putin superglue de piesa aceasta.Am picurat putin ulei pentru mecanisme fine pe axul volantului,si acum se poate misca aproape fara zgomot :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

28

• augustin87r

16

• Selena

9

• kripton

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si asta e doar solutia pe genunchi in bucatarie,dar inchipuie-ti ca ai un strungulet la indemana(de ex un MN80) si incearca sa-ti mai inchipui cum merge acel ax(cu volant cu tot) dupa ce-i faci bucse din bronz si ii scoti si jocul axial...o nebunie,sfarsesti prin a-i pune frana,pt ca se invarte prea usor si duce acul la cap de scala,inainte sa-ti dai seama.Vezi,de asta eram nelamurit de ce esti nemultumit de sistemul ala de antrenare...oricand e loc de mai bine,mai ales la produsele de serie :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări