tavi 84 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Am rezolvat problema zgomotului produs la sucirea butonului de acord,care acoperea cu brio posturile slabe.Am taiat o fasie dreptunghiulara dintr-o banda de aliaj de cupru destul de elastica(asemanator cu alama),ce constituia spira in scurtcircuit aplicata peste un transformator de la o alimentare in comutatie a unui TV facut dupa anii 2000.Am introdus-o in spatiul dintre axul volantului si piesa de fixare transversala a acestuia de partea din fata a sasiului,formand aproape un cerc complet,si am fixat-o cu putin superglue de piesa aceasta.Am picurat putin ulei pentru mecanisme fine pe axul volantului,si acum se poate misca aproape fara zgomot Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Si asta e doar solutia pe genunchi in bucatarie,dar inchipuie-ti ca ai un strungulet la indemana(de ex un MN80) si incearca sa-ti mai inchipui cum merge acel ax(cu volant cu tot) dupa ce-i faci bucse din bronz si ii scoti si jocul axial...o nebunie,sfarsesti prin a-i pune frana,pt ca se invarte prea usor si duce acul la cap de scala,inainte sa-ti dai seama.Vezi,de asta eram nelamurit de ce esti nemultumit de sistemul ala de antrenare...oricand e loc de mai bine,mai ales la produsele de serie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum