iuli09 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 vreau sa fac un dispozitiv de control-acces cu yala electromagnetica si nu gasesc un releu de timp cu contact ND . Stie cineva unde pot gasi asa ceva ...eventual un link ? As prefera sa nu folosesc un automat de scara ci un releu care sa-mi permita sa modific usor perioada de temporizare si care nici sa nu-mi rupa buzunarele . Am gasit ceva ieftin si care ar fi foarte potrivit dar din pacate este cu contact NI ; varianta pe care o caut pare sa fi disparut de pe fata pamantului pentru ca n-am gasit nicaieri ce caut . Link spre comentariu
Vizitator darknight Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 si ial si schimbai releu din el si gata sau fa tu singur unu e usor daca plaja e pana in 10 minute poti sa il faci cu un darlington un condensator de 1000uf aprox si un potentiometru de50-100k e usor valorile sunt la plesneala tatonezi avand in veder ca mplificarea e in jur de 10000bafta PS NU DA SUTE PE PROSTI CAND CU 10 LEI NOI IL FACI SI MAI BEI SI O BERE PE LANGA Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 multumesc mult pentru informatii dar...e o problema: eu ma pricep atat de bine incat sa pot schimba acel releu , de-asta as fi preferat sa gasesc unul gata facut pe care sa-l montez. Am facut un motaj cu un temporizator de scara si functioneaza dar temporizarea minima este de 30 de sec ; eu as fi vrut maxim 10-15 .PS : PS-ul tau este genial ...pacat ca nu pot sa-l aplic Link spre comentariu
nelu57 Postat Mai 1, 2009 Partajează Postat Mai 1, 2009 ....Am facut un montaj cu un temporizator de scara si functioneaza dar temporizarea minima este de 30 de sec ; eu as fi vrut maxim 10-15 ....P?i dac? ai realizat ce ai zis mai sus..prin schimbarea unei componente, rezisten?? sau condensator...(dac? ata?ai schema era mai bine) po?i modifica timpul. Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Eu am realizat montajul folosind un temporizator de scara Gewiss care costa 100 si ceva de lei. Nu m-as aventura sa modific un astfel de dispozitiv pentru ca nu am cunostiintele necesare; in plus... nu cred ca nu exista pe piata un temporizator ND mai ieftin si mai potrivit pentru ce vreau eu sa fac. Problema e ca nu stiu unde sa-l caut. Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Am realizat un montaj folosind un MINI TIMER PROGRAMABIL AD-044S7...dar am o problema : trebuie sa tin apasat intrerupatorul cateva secunde pentru a actiona releul . Nu exista un alt releu care sa actioneze instantaneu , fara a mai fi nevoie sa tin apasat intrerupatorul ???? Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Nu exista un alt releu care sa actioneze instantaneu , fara a mai fi nevoie sa tin apasat intrerupatorul ????Acesta?http://buy.mikado.ro/product_info.php?cPath=203_238&products_id=2835 Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Da, asta cautam ! functioneaza perfect Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum