Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control acces

iuli09

Postări Recomandate

vreau sa fac un dispozitiv de control-acces cu yala electromagnetica si nu gasesc un releu de timp cu contact ND . Stie cineva unde pot gasi asa ceva ...eventual un link ? As prefera sa nu folosesc un automat de scara ci un releu care sa-mi permita sa modific usor perioada de temporizare si care nici sa nu-mi rupa buzunarele . Am gasit ceva ieftin si care ar fi foarte potrivit dar din pacate este cu contact NI ; varianta pe care o caut pare sa fi disparut de pe fata pamantului pentru ca n-am gasit nicaieri ce caut .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

5

• nelu57

1

• miron1947

1

Vizitator darknight

si ial si schimbai releu din el si gata sau fa tu singur unu e usor daca plaja e pana in 10 minute poti sa il faci cu un darlington un condensator de 1000uf aprox si un potentiometru de50-100k e usor valorile sunt la plesneala tatonezi avand in veder ca mplificarea e in jur de 10000bafta PS NU DA SUTE PE PROSTI CAND CU 10 LEI NOI IL FACI SI MAI BEI SI O BERE PE LANGA :ras:

Link spre comentariu

multumesc mult pentru informatii dar...e o problema: eu ma pricep atat de bine incat sa pot schimba acel releu , de-asta as fi preferat sa gasesc unul gata facut pe care sa-l montez. Am facut un motaj cu un temporizator de scara si functioneaza dar temporizarea minima este de 30 de sec ; eu as fi vrut maxim 10-15 .PS : PS-ul tau este genial ...pacat ca nu pot sa-l aplic :)

Link spre comentariu

....Am facut un montaj cu un temporizator de scara si functioneaza dar temporizarea minima este de 30 de sec ; eu as fi vrut maxim 10-15 ....

P?i dac? ai realizat ce ai zis mai sus..prin schimbarea unei componente, rezisten?? sau condensator...(dac? ata?ai schema era mai bine) po?i modifica timpul. :jytuiyu
Link spre comentariu

Eu am realizat montajul folosind un temporizator de scara Gewiss care costa 100 si ceva de lei. Nu m-as aventura sa modific un astfel de dispozitiv pentru ca nu am cunostiintele necesare; in plus... nu cred ca nu exista pe piata un temporizator ND mai ieftin si mai potrivit pentru ce vreau eu sa fac. Problema e ca nu stiu unde sa-l caut.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am realizat un montaj folosind un MINI TIMER PROGRAMABIL AD-044S7...dar am o problema : trebuie sa tin apasat intrerupatorul cateva secunde pentru a actiona releul . Nu exista un alt releu care sa actioneze instantaneu , fara a mai fi nevoie sa tin apasat intrerupatorul ????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări