Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bloc alimentare 6P3S

dj_steel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_steel

24

• Depanatoru

10

• remus68

6

• Kosmin

3

Top autori în acest subiect

nu ai posibilitatea de a da 2 gauri la diametru condensatoarelor, in asa fel incit sa pui capacitatile deasupra? nu stiu ideea carcasei tale, poate o poti arata, iar ideile vin repede. condensatorii se prind cu ajutorul a 2 coliere din tabla, sau ii poti fixa cu 2 bucatele de textolit.spor la treaba!

Link spre comentariu

as fi vrut sa ramana unde sunt acum,daca le pun deasupra vor fi prea aproape de lampi si se vor incalzi....

Asta e valabila daca traful tau va ramane rece :rade: , ca in pozitia actuala sunt chiar langa tolele trafului de alimentare.Ceea ce nu cred da in fine.... asa afara totusi nu ar fi stat lipiti de tub si nu cred ca s-ar fi incins daca ar avea macar 3-4cm distanta fata de tuburi.
Link spre comentariu

Pune condensatorii mai departe de traf, poate se încinge ?i-?i tope?te ma?ul de pe ei ?i faci un scc de toat? frumuse?ea (carcasa condului are o tensiune oarecare rezidual?, iar trafo b?nuiesc c? l-ai legat la mas?). Nu în?eleg ce e cu sîrma aia de une?te plusurile?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

ai mare grija cum incepi proiectul ,stii ca nu scapai de brum la buffer!uite o schema care am folosito de multe oriare si partea de negativare fixa(se foloseste mai putin la SE)parerea mea este ca mai bine faceai sursa pe cablaj imprimatschema este pentru inspiratie nu stiu de ce tensiuni ai tu nevoie

Link spre comentariu

deci o sa pun conzii in exteriorul carcasei chiar daca nu imi place,dar macar sa scap de problemePt Zal:sarma aia e bara de +(anodica)si e pusa ca sa fie conzii in paralel(mai simetric nu aveam cum sa ii pun in carcasa ca nu prea am loc(deh asa e cand faci carcasa fara sa te gandesti la unele detalii))Pt Viobio:cam stufoasa schema ta...o sa raman la schema simpla

Link spre comentariu
Vizitator viobio

deci o sa pun conzii in exteriorul carcasei chiar daca nu imi place,dar macar sa scap de problemePt Zal:sarma aia e bara de +(anodica)si e pusa ca sa fie conzii in paralel(mai simetric nu aveam cum sa ii pun in carcasa ca nu prea am loc(deh asa e cand faci carcasa fara sa te gandesti la unele detalii))Pt Viobio:cam stufoasa schema ta...o sa raman la schema simpla

pai mai simplu de atit cred ca nu se poate!
Link spre comentariu

Ai un gînd r?u cu cond. ?ia. Acum i-ai luat de lîng? traf dar ai pus rez de putere pe ei. Prinde-le cu un colier din tabl? de conserv?, fa??-n fa?? cu condensatorii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări