mistretzul Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 De curand am desfacut un xerox si am gasit un filtru in el (in pozele de mai jos) si as vrea sa il pun pe intrarea la statie si vroiam sa va cer parerea daca se merita efortul ?? Sper ca am am postat bn ,aici mi s-a parut cel mai adecvat. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Normal c? merit?, îns? s?-l montezi dup? siguran?a general? ?i s?-i mai adaugi la intrare ?i ie?ire m?car cîte un cond de 0,47uF/250Vca. Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Super filtru !Monteaza-l asa cum a zis zal ... Link spre comentariu
mistretzul Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 trebuie neaparat de 0,47uF sau se poate mai mare. Daca se poate mai mare am 3 variante: ia spuneti parerea voastra. Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 sunt prea mari conzii aia, si ca valoare, si ca gabarit.tie iti trebuie ceva intre 220-680nF la minim 250Vac, preferabil de tipul X2 Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 ?ia sînt buni ptr motoare, filtre de boxe, l?mpi cu Ne. Condensatorii pe care ?i i-am recomandat sînt ptr a suplini capacitatea mic? a celor din filtru (cî?iva nF), altfel spus, ptr un consumator mai mic decît cel normal ptr acel filtru ?i cu o inductan?? mai mic?, s-ar putea s? treac? unii parazi?i prin el, mai ales c? e f?cut ptr un aparat f?r? preten?ii audio. Condensatorii se ocup? de ei. Vezi c? 15A e curentul de vîrf, nu cel nominal, probabil 10A maxim, deci po?i pune consumator de 2kW. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum