Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema amplificare logitech g51

miclovan

Postări Recomandate

salut am verificat acest sistem si dupa cunostintele mele am observat ca cele doua amplificatoare tda8932 sunt in scurt, nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca acest sistem de 600 ron foloseste integrate SMD !! pe post de finali si mai sunt si de 30w... si nu au nici radiator...in concluzie va rog sa postati o schema a acestui amplificator pentru a urma exact ceea ce trebuie sa verific si de unde pot procura tda8932, am telefonat pe la 20 de magazine si nici nu au auzit de el :nebunrau: O zi buna,miclovan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miclovan

3

• Jimmy

1

The TDA8932 is a high efficiency class-D amplifier with low power dissipation.The typical output power is 2 ´ 15 W in stereo half-bridge application (RL = 4 W) or1 ´ 30 W typical in full-bridge application (RL = 8 W). Due to the low power dissipation thedevice can be used without any external heat sink when playing music. If proper coolingvia the printed-circuit board is implemented, a continuous output power of 2 ´ 15 W isfeasible. Due to the implementation of thermal foldback, even for high supply voltagesand/or lower load impedances, the device remains operating with considerable musicoutput power without the need for an external heat sink.paste din datasheet. e in clasa D cu eficienta ridicata, d-aia n-are nevoie de radiator.din pacate n-am idee pe unde ai putea sa-l gasesti, si daca il gasesti, s-ar putea sa aiba un pret pe masura.

Link spre comentariu

da pretul calculat de mine de pe un site chinezesc era in jur de 18e oricum ce alternativa am daca magaziunul de unde a fost procurat acest sistem a dat faliment...si garantia s-a evaporat impreuna cu magazinul pana la urma daca nu voi gasi nimic ma voi duce cu el la un serivce si am sa scot din buzunar cat cer aia pe acolo pe o placa de amplificare completa sau sa incerce ceva gen retur...sau mai stiu eu ce... :nas:sistemul nu este al meu, este al unui amic :dans:

Link spre comentariu
Vizitator Eorend

Incearca sa iei legatura cu cei de la logitech.Stiu pe cineva care avea probleme cu un z-5500 si a apelat direct la cei de la logitech. I-au trimis un z-5500 nou si i-au zis le sa trimita consola de la vechiul z-5500.

Link spre comentariu

sistemul a fost restaurat ,am facut ceea am zis mai sus :da au schimbat toata placa, din vechiul sistem a ramas doar sursa :ras: pacat ca nu se gasesc asemnea finale..O zi bunaIonut M.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări