Vizitator EDI B Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 am primit doua boxe jazz de electronica industriala numai cutiile au dimensiuni 40 30 20 cm au avut 3cai as dori sa stiu ce filtre si ce difuri sa achizitionez si sa le fac functionale.cum sa fac? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Pune la punct un buget sa vedem cu ce te incadrezi si da dimensiunile cutiilor. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Am si eu doua cutii de Jazz fara difuzoare. Dimensiunile sunt 44x30x20. Diametrul difuzorului de bas este de 19 cm. As putea sa le readuc la viata, sau le transform in altceva ? Bugetul ar fi de 100-150 roni. Link spre comentariu
expert Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 pentru un buget de 150 ron este mai convenabil sa achizitionati o pereche de boxe complete! varianta cu filtre/difuzoare achizitionate separate s-ar putea sa coste mai mult!cine e interesat, putem discuta problema in privat, am o pereche de jazz-uri de vanzare, precum si difuzoare medii/inalte! Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Am si filtrele. De fapt boxele sunt complete, doar difuzoarele sunt defecte. Link spre comentariu
expert Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 aha, am inteles; daca va pot ajuta va rog sa ma contactati pe privat! Link spre comentariu
cristian2009 Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Stie cineva care sunt frecventele de taiere a filtrelor din boxele Jazz ? Link spre comentariu
ahegyes Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 eu zic ca nu merita efortul sa reconditionezi niste boxe jazz, chiar daca ai doar difuzoarele defecte. Mai bine cumperi ceva la mana 2-ua.Apoi, daca ai doar cutiile in rest nimic e si mai nasol. E mai usor sa faci alte boxe de la zero decat sa cauti niste difuzoare care sa se potriveasca in cutia respectiva. Prin urmare.....eu recomand sa cumperi altceva sau sa construiesti totul de la zero. Link spre comentariu
cristian2009 Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Intrebam de curiozitate, de fapt, am doua perechi de Jazz-uri. Una buna, perfect functionala, si inca o pereche defecta.Cu cea defecta ma gandeam sa "jonglez" putin in timpul liber.Am gasit, intre timp, un prospect pe net. Deci, frecventele de separare sunt la 800 Hz si 3,4 Khz. Link spre comentariu
CBI Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 cu ~ 150 lei nu ai cum sa gasesti cele 6 difuzoare de o minima calitate si chiar daca le gasesti pe impedanta filtrului,tot nu vor fi separate optim acustic cu fitrul existent, avand alte caracteristici decat cele originaleDaca ai rabdare de incercari dupa ureche,ar fi mai inspirat sa cauti o sursa de difuri sh dar de calitate si in stare buna(de pe la publicitate,okazii etc.. exclus chinezarii noi!) in bugetul tau ,un bas care sa intre mecanic acolo fara modificari mari si un tweter.Deci 2 cai,o gaura o astupi.Tot va trebui sa modifici filtrele ,dar gradul de complexitate e mai scazut ca la 3 cai,mai ales cand se face fara a lua in calcul partea tehnica Link spre comentariu
cata_124 Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 schimba dif. de bas,cu ew 08 pro se incadreaza bine in 20 l merge perfect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum