Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver multifunctional p6250

geoky

Postări Recomandate

Buna ziua domnilor ! Am primit cadou acest multifunctional ,va rog daca are cineva drivere exact ptr el ,ce am gasit pe net este doar ptr "p6200" ,si nu poate comunica scanner-ul cu pc-ul .imi spune ca "epwizard.DLL not found".nu am mai lucrat niciodata cu asa ceva ,va rog daca doreste cineva sa ma ajute cu sfaturi ,poate am gresit undeva ...multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

5

• ghimpe--

4

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da asa este ,dar dupa descarcare si dezarhivare ,apare "p6200",si inca de la initierea incarcarii driverului imi apare ca nu gaseste "epwizard.DLL" in driver...si nu pot deschide aplicatia in care obiectul scanat sa imi apara in pc .aparatul imprima de pe pc,scaneaza si imprima direct fara vizionare pe desktop...acum imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect,dar este prima data cand lucrez cu un aparat din asta ,sa fie defect el nu cred ...va rog daca are cineva driver-ul original sa ma anunte ...please :jytuiyu

Link spre comentariu

multumesc frumos pentru ajutor "ghimpe " , am reusit ,am instalat manual scanner-ul...dar a mers doar cu o conditie :dintre toate driverele ,cel de scan sa fie instalat primul... :31

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări