Vizitator robbbert Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Am o mica / mare problema :-?? Ieri dim cum m`am trezit am vrut sa`mi pun muzica...si din pacate se auzea bazait in loc de muzica ; in loc de sunetele de la windows tot bazait ; in loc de sunetele de la messenger tot bazait ..deci toate sunetele din windows sunt inlocuite cu un bazait . la fel pe youtube ... Insa TV TUNNERU merge perfect ...adik se aude fara ca sunetu sa fie inlocuit de bazait :| Help cat mai rpd :-s pls Link spre comentariu
kmykze Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Ai probleme cu pc-ul. Link spre comentariu
danzup Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Cel putin 2500 de cauze pentru care s-ar manifesta astfel placa ta de sunet si PC-ul .Incepand cu setari proaste pe placa de sunet , trecand prin cabluri aiurea , probleme in sistemul de operare / driver si terminand cu un progamel care face software routarea streamului audio catre /dev/null !!!!Greu de zis ce probleme ai tu pe acolo .... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Bun, si ce legatura au boxele/difuzoarele cu PC-ul tau? Posteaza te rog data vitoare unde trebuie. Problema este evident de la PC si nicidecum de la boxe. Link spre comentariu
Postări Recomandate