Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

upgrade radio_cd masina

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

5

• ari_panterra

1

daca tot dai banii pe amplif de calitate presupun ca o sa folosesti cd-uri in format audio si de calitate(nu audio scrise din pc),iar boxele vor fi ceva pe masura,daca nu,mai bine te orientezi spre ceva mai ieftin.e scula jucaria dar arunca un ochi si la audison,hertz,audiobank si fa o comparatie la pret,poate iesi mai ieftin.succes!p.s.la hu,nu era mai bine daca mai puneai ceva si-ti luai si cu video?!

Link spre comentariu

amplificatorul il iau de aici si are un pret destul de bunicel zic eu : http://www.mundoelectro.com/shop/morein ... anales.htm

cat despre boxe in portiere am o pereche de difuzoare JL audio TR650-CSi , pe spate inca nu m-am hotarat ce o sa-mi pun dar toate la timpul lor iar ca subwoofer vreau sa-l iau pe acesta: http://www.mundoelectro.com/shop/morein ... %80%9D.htm pt ca l-am mai avut si am fost foarte multumit de el, problema cu el a fost ca a iesit prea tare in evidenta si mi l-au speriat niste hoti.Totusi astept pareri de la voi pt ca nu e nimic batut in cuie.Cu video nu ma tenteaza pt ca in nici un caz nu o sa stau in masina sa ma uit la filme, si in plus i-mi distrage atentia de la condus.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Legat de subwoofer... parca as vrea sa incerc si altele sa vad cum se aud. Deci am de ales intre jbl, alpine type R si clarion. Mai jos aveti cateva date culese de mine despre aceste difuzoare:

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări