Vizitator Georgel_88 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Am facut un proiect pt facultate shi mi sa spus k nu pot programa pic 16f690 in lab pt k este un model mai rar folosit shi mi sa sugerat folosirea unui pic16F887 sau altul de genu; dar eu deja am cumparat celalalt pic shi am facut shi cablajul . Orice sfat e bine venit Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 27, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 27, 2009 pickit, icd2... Link spre comentariu
Vizitator Georgel_88 Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 E cnv din Galati care are un programator shi ma poate ajuta sa programez acest PIC ; am facut un LED CUBE gata facut shi programul in mplab verificat .Eu nu sunt in stare sa mi fac sau sa mi cumpar poropriul programator .Va rog ajutati un incepator Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 16F690 nu e nici rar nici vreun model mai ciudat.E atat de comun incat PICkit 2 (programatorul original de la Microchip) vine impreuna cu o placuta de test pe care se afla un 16F690. Toate demo-urile si tutorialele de la acest programator sunt pentru 16F690.Din cate stiu eu PIC16F690 se programeaza la fel ca si PIC16F887 si multe altele, asa ca daca ai la scoala o scula care programeaza 16F887 atunci aceeasi scula ar trebui sa mearga si pentru 16F690. Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Mai 11, 2009 Partajează Postat Mai 11, 2009 Eu as fi din galati si, am si posibilitatea de a te ajuta (in caz ca iti mai trebuie). Lasa-mi un m.p. sau posteaza raspunsul!!!Ideea este ca si eu sunt la facultate!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum