Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot programa un PIC16F690 ???

Vizitator Georgel_88

Postări Recomandate

Vizitator Georgel_88

Am facut un proiect pt facultate shi mi sa spus k nu pot programa pic 16f690 in lab pt k este un model mai rar folosit shi mi sa sugerat folosirea unui pic16F887 sau altul de genu; dar eu deja am cumparat celalalt pic shi am facut shi cablajul . Orice sfat e bine venit :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Georgel_88

E cnv din Galati care are un programator shi ma poate ajuta sa programez acest PIC ; am facut un LED CUBE gata facut shi programul in mplab verificat .Eu nu sunt in stare sa mi fac sau sa mi cumpar poropriul programator .Va rog ajutati un incepator :d

Link spre comentariu

16F690 nu e nici rar nici vreun model mai ciudat.E atat de comun incat PICkit 2 (programatorul original de la Microchip) vine impreuna cu o placuta de test pe care se afla un 16F690. Toate demo-urile si tutorialele de la acest programator sunt pentru 16F690.Din cate stiu eu PIC16F690 se programeaza la fel ca si PIC16F887 si multe altele, asa ca daca ai la scoala o scula care programeaza 16F887 atunci aceeasi scula ar trebui sa mearga si pentru 16F690.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator cipoksan85

Eu as fi din galati si, am si posibilitatea de a te ajuta (in caz ca iti mai trebuie). Lasa-mi un m.p. sau posteaza raspunsul!!!Ideea este ca si eu sunt la facultate!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări