Vizitator alexandrubarbat Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Unde gasesc un circuit echivalent cu si4562dy (http://www.vishay.com/docs/72223/72223.pdf) In plus de asta as vrea sa stiu cu ce e recomandat sa lipesc(dezlipesc) astfel de circuite. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator alexandrubarbat Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Chiar nu ma ajuta nimeni? Orice sfat imi e de folos... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 27, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 27, 2009 m-am uitat pe la mai multi si nu l-am vazut de vanzareca sa il lipesti/dezlipesti ai nevoie de o statie cu aer cald. De lipit poti si cu un letcon dar de dezlipit numai cu aer cald Link spre comentariu
Vizitator alexandrubarbat Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Multumesc,De unde pot sa cumpar o statie de aer cald? Si cam la ce pret? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 28, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 28, 2009 pe maica domnului cam la orice magazin de acolo, pretul este intre 150 si mult... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum