avengers Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Oameni buni vreau sa fac o statie de lipit cu aer cald. Numai ca imi trebuie o schema electronica ca sa controlez turatia unui ventilator (sa zicem ca ventilatorul o sa fie la 12 sau 24) . Mai am nevoie si de o schema cu triace sau tiristoare pt. a putea regla temperatura rezistentei. In principiu aceasta statie va fi de fapt o rezistenta electrica( in genul celor folosite la resouri) care se incalzeste variabil ,peste care va trece un flux de aer. Daca puteti sa ma ajutati cu un link ..... AAAA....era sa uit Spune-ti-mi si mie un echivalent pt LM723. Vreau sa fac sursa de tensiune de la http://www.electronics-lab.com/projects/power/032/ si nu gasesc integratul asta multumesc Link spre comentariu
ALEKS Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Spune-ti-mi si mie un echivalent pt LM723.ßA723, produs la Baneasa... Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Hai sa-tzi dau o idee in legatura cu suflanta aia; am vrut sa-mi fac shi io odata una da m-am lasat. Chestia asta am vazut-o pe net pe undeva dar nu mai stiu unde. Cautzi un letcon d'asta chinezesc de putere ceva mai mare dar care sa nu aiba gauri in bratzul ala unde se pune rezistentza (am vazut unul d'asta in Metro)- bratzul ala trebuia sa-l umpli cu niste material din ala de la un burete de vase din "sarma" (shmecheria e sa nu pui prea mult) shi in locul varfului pui o bucata de tzeava de diametru mic. La toata dracia asta mai legi o pompa de acvariu. Cum vrei tu safaci cu un ventilator cred ca-i mai greu. Link spre comentariu
sborkuti Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 si eu am incrcat sa fac asa ceva ,totul e ok in afara de ventilator nu poate asigura debitul necesar si presiunea,incearca cu altceva,eventual sa faci o pompa tip acvariu dar de debit mai mare Link spre comentariu
al_ex Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Un compresor de umflat roti? Daca nu te-ar durea urechile de la el, ar fi chiar bun... Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Glumitze baieti ! Exista o statie cu aer cald pe strada Maica Domnului, la Virtual-Electronic, la 1,7 mil ! Foarte buna ! La banii astia nu mai merita sa faci nimic ! Credeti-ma ! Am incercat si eu ! Don Mario Link spre comentariu
sborkuti Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 preturile de la Virtual-electronic de pe site sunt cu tva sau fara? Link spre comentariu
sifor Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 Eu am cumparat din magazin , nu de pe site ! Deci chiar nu stiu raspunsul ! Da trebuie sa scrie pe site cum sunt preturile ! Don Mario Link spre comentariu
m4xx Postat Aprilie 30, 2005 Partajează Postat Aprilie 30, 2005 am intrat si eu la astia pe site...am vazut ceva cam ciudat...asa cred eu :|si anume :COND ELECTR 4700 UF/50V --- 28 000 leiCOND ELECTR 4700 UF/63V --- 48 000 leide ce :twisted: sunt asa de ieftini ??? sunt fara TVA ???later EDIT : sunt cu TVACOND ELECTR 10000 UF/50V --- 90 000 leiCOND ELECTR 10000 UF/63V --- 105 000 leicred ca nu-s prea buni acesti condensatori :roll: ...adica pretul..spune cam totul :!: Link spre comentariu
gsmgsa Postat Mai 12, 2005 Partajează Postat Mai 12, 2005 Pe site este doar una la 2,6 mil. Gordak 850... Fain pret la 1,7 oricum.. Link spre comentariu
Vale Postat Mai 12, 2005 Partajează Postat Mai 12, 2005 eu am luat 4700uF/35V de la Megadinamic cu 28k si sunt buni... le-am dat 28V fara problemeintr-adevar preturile sunt cu TVA pt. ca am luat cond. de 10000 de uF/50V cu 90k de la ei acum 2 zile... astia nu sunt pentru mine dar o sa aflu daca-s buni si va informez...numai sa nu uit... Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 mi se pare interesant pistolul asta avand in vedere ca e si ieftin http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... cts_id=390 se poate adapta usor pentru a-l folosi ca pe o statie de aer cald Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 Debitul de aer este mult prea mare pt. ce vrei tu sa faci cu ea. Eu sunt de parere ca-i cam greu de lucrat cu o chestie din asta desi am vazut acum vreo 4 ani pe unii intr-un "service" gsm mesterind cu asa ceva in telefoane Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 mi se pare interesant pistolul asta avand in vedere ca e si ieftin http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... cts_id=390 se poate adapta usor pentru a-l folosi ca pe o statie de aer cald da pe 10.000 de posturi pui FIX acelasi raspuns :?: :shock: si eu cred ca nu prea merge..poate pt lipit "industrial" ar merge dar pt ceva mic, nu prea.. .. si tinand cont ca e si stern...(no comment) Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi Postat Iunie 3, 2005 Partajează Postat Iunie 3, 2005 pai am zis ca se poate adapta, adik se poate modifica , astfel incat sa se poata regla debitul de aer si puterea rezistentei, ca daca o folosesti asa zboara toate piesele de pe placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum