Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator pick-up

Vizitator DocX

Postări Recomandate

Vizitator DocX

ok... am si eu un pick-up Unitra G 602 Castazi i-am pus o doza, dar nu ca a lui electromagnetica, una din aia veche cu cauciuc, am uitat cum dracu ii zice...din doza vin firele intr-un preamplificator de cap magnetic (pentru cap de casetofon), iar din asta intra in line in la placa de sunet... insa se aude foarte incet... este din cauza la preamplificator? ii trebuie ceva mai "puternic"? sau va avea mai mult efect cu o doza mai buna? el are o doza Unitra electromagnetica, insa ii lipseste acul...preamplificatorul este facut cu TDA 2320... daca e din cauza lui, ce fel de preamp ar trebui sa folosesc pentru pick-up?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

1

Top autori în acest subiect

Este posibil ca semnalul oferit de doza pe care ai utilizat-o sa nu fie suficient de mare pentru a fololsi preamplificatorul la capacitatea optima. Oricum, 1-2mV nu cred pentru ca nu e doza MC (moving coil).PS: Nu cunosc modelul de doza cu cauciuc. Eu stiu de electromagnetica si piezo (asta poate debita cca. 200mV), deci nu pot specula ce voltaj intra in preamplificatorul tau.Dar ai putea incerca sa maresti semnalul de la mixerul placii de sunet (pentru line-in)... in cazul in care nu ai facut asta.

Link spre comentariu
Vizitator DocX

probabil piezo este doza... acul se sprijina pe un cauciuc... in sfarsit, am facut rost de o alta doza identica, fara ac, si i-am pus acul primei si acum merge...era de la doza...multumesc pentru raspuns!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări