cristinel_bm Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Tocma m-am intors de la reprezentanta Policolor din Baia Mare. Am cautat vopsea auto...si...surpriza....nu mai avem cu ce sa ne vopsim masinile!!!! :cry: ...fiindca nu se mai fabrica numa jenantul Emaur. Va rog ....ajutati-ma cu sfaturi....unde as putea gasi ceva vopsea mai "rasarita" in genul Duralchid....adica sa aiba si lacul amestecat in vopsea....o culoare apropiata de albastru electric metalizat(asa este masina mea acuma dar am vrut ...ca sa ies mai ieftin sa nu mai folosesc vopsea metalizata...ci sa iau o vopsea cu lacul inclus; ii mai putin costisitoare) Va multumesc! Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 In targ la Vitan=Autovit (insa nu esti din buc, posibil sa fie o problema), sau la diverse reprezentante. Standox, etc Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 nu conteaza ca am prieteni prin Bucuresti....dar pretul cam care este?multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum