Vizitator greere Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 salutare pt cei care se pricep in domeniu ( eu sunt in plop ) copiatoarelor as dori sa construiesc un copiator de genul celui din linkul asta si nu le am de nici o culoare intrebarea mea e : pot gasii aici http://www.hi-end.ro/masina-cnc-profesi ... -2054.html ceea ce imi trebuie (piese motorase freze etc ) incat sa imi pot construi unul ? o alta rugaminte ar fi daca puteti cumva sa imi faceti si o lista cu ce mi-ar trebui as fi ft recunoscator Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 27, 2009 Administratori Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Gasest tot ce ai nevoie pe hi-end dar lista din pacate va trebui sa o faci singur :( Daca era un CNC atunci era usor de facut lista dar la chestia aia nu cred ca pot sa fac o lista de materiale Link spre comentariu
utzy Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Decit sa faci woblere mai bine cumperi... Link spre comentariu
Vizitator greere Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 mai bine le fac ies mult mai ieftine si diferentze intre ele si cele de firma nu e doar k nu pot face 300 p zi :cry: :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum