Light_man Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 ce edite/editura de carte de legislatie rutiera recomandati voi? eu sincer nu stiu. am fost intrebat si am zis ca "aia albastra cu masinute pe ea" dar sunt nxyz editii ale acesteia.ceva idei, linkuri eventual pt cumparare, eventual download? Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 aia de la editura National are chestionarele identice cu cele de pe calculatoare,daca dai pe calculator Link spre comentariu
rimache Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Era pe net si un program cu chestionare si toate cele... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 sunt multeee,dar unele sunt chiar gresite cel mai bine sa fie identice cu ce gasesti la politie,chiar te ajuta Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 cu o zi inainte sa dau sala am facut toate 30 chestionarele de pe http://chestionare.auto.ro . Mi'au cazut vreo 8 intrebari de pe situ asta,plus altele asemanatoare,deci pot spune ca e cam la curent cu ce se intampla in realitate. Ca si carte,am imprumutat una de la o colega, "Intrebari si teste" se numea,editura National. Nu m'a ajutat asa mult,daca ai un profesor bun de legislatie,pot spune ca 90% din cunostinte le'ai dobandit,asta in cazu in care iti bati capu. Eu spre exemplu nu am invatat din carte,pt ca nu aveam ce. Doar ce am retinut de la cursurile de legislatie si din chestionarele facute. Am luat sala cu 24 . Mai am de dat orasul,sper sa am noroc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum