Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia video recorder

Vizitator saurel

Postări Recomandate

Vizitator saurel

Ma intereseaza schema de aliniere a partii mecanice pentru un video recorder nokia. Adica partea de aliniere a rotitelor care genereaza secventele de actiunii. In special ma intereseaza schema ansamblului partii mecanice.In prezent este dereglat si executa doar tragerea casetei, pozitionarea pe rolele de tractiune dupa care urmeaza un moment si o scoate imediat afara. Din pacate s-a umblat la rotile de secventa care trag banda pe cap si comanda tractiune dupa blocarea unei casete in interior. Orice informatie este bine venita. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

1

• whitesnake

1

Top autori în acest subiect

N-ai de unde sa iei fiindca eu unul nu am gasit documentatie pentru Nokia videorecorder (ptiuu , daca nu ai fi scris cuvantul video recorder credeam ca e telefon ).Mai trebuia sa ma gandesc la ce model ar fi :ras: :ras:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am gasit pe un forum german cate ceva despre videorecorderul tau. acolo se spune ca interiorul ar fi sanyo. daca ai posibilitatea sa dai de un videorecorder sanyo sau fisher copiaza pozitia semnelor de pe rotite in situatia cand caseta e data afara si cand videorecorderul e pe pozitia play. daca te ajuta cu ceva aici ai manualul service full al videorecorderului nokia. http://www.zarekmanuals.com/vr3701-nur- ... 79532.html

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator saurel

Merci whitesnake pentru informatie. Da se pare ca partea mecanica este SONY. Am gasit pe net o schema de la un SANYO 92 VCR MECHANISM care pare sa fie cea care este folosita in NOKIA VR 3701 (ITT) dar din pacate nu are toate paginile si lipsesc cele care descriu mecanismul de incarcare si aliniere a acestuia.

Daca are cineva o schema de SONY p92 mai completa sau p90 mechanism?

Multumesc frumos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări