Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Salut , de cateva zile am o mare nedumerire am citit de pe documentul care explica asamblarea amplificatorului AV800 , mai exact capitolul testare .Problema sta in felul urmator : Nu stiu unde sa conectez aparatul pentru a masura acei 18mV , l-am conectat pe rezistentele de sarcina de pe iesire respectiv pe finali P si N si am 0 V .Nu stiu unde sa il mai conectez . Cunoaste cineva? cum se procedeaza, idei? Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Probabil inca nu se deschid mosfetii.Ce tensiune ai intre grila si sursa?Daca din semireglabil e dat spre minim curentul de mers in gol, atunci lasa-l asa vreo 10 minute sa se stabilizeze termic, si apoi prinzi aparatul de masura pe un rezistor de 5w. Apoi incepi sa invarti de semireglabil, cate putin dupa care astepti putin sa vezi daca se schimba ceva (vezi ca nu se schimba imediat.) Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 deci trebuie sa il las sa se incalzeasca finalii? Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 nu merge am incercat am asteptat degeaba 10 minute :| Link spre comentariu
retrosong Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 vezi intre grilele mosfetilor sa ai cam 7 vcc Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 si daca nu am ce inseamna? Link spre comentariu
retrosong Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 daca e mai mica nu se deschid mosfetii bine si va merge rau masoara si vezi cat e tensiunea intre grile Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 pai statia se aude perfect numai ce eu tin in special sa o reglez la fix am sa masor sa vad ce tensiune e Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 trafu are 400 V/a e destuld e mic o duce pana la 350 W @ 8 ohm 450 @ 4 ohm Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 100W tras de p?r, pe canal, la 8 Ohmi. Link spre comentariu
retrosong Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 trebe traf de 2500w la 95-98vcc Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 DECI faza cu 18 mv pe rezistenta de sarcina de pe iesirea unui final se intampla numai cu traf de peste 2 KV/a? Link spre comentariu
Vizitator pynu Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 deci s ainteleg ca nu pot face acaseata masuratoare decat daca am alimentare calumea? Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Dac? ai tensiunile minime necesare montajului, nu conteaz? puterea trafo, atît timp cît îl folose?ti numai la reglaje, nu ?i la ascultat muzic? pe boxe. Po?i asculta cu volumul la maxim dac? folose?ti c??ti. Puterea debitat? de amplif va fi de cî?iva wa?i. Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 fratilor l-ati ametit pe bietu om.pynu verifica irf 610 ( superdioda) ca sigur l-ai pus invers ampatit-o si eu la inceput si asta a fost dupa ce am remediat totul a mers ok ,dupa ce il scoti verifica daca e ars sau mai bine inlocuiel cu altul nou din prima ca sa nu ai probleme.Inca ceva ar mai fi : sa tii minte in ce parte(in ce sens de rotire al semireglabilului multitura) se micsoteaza curentul de mers in gol pt ca at cand vei schimba sursa de alimentare pe care o ai cum cu alta de putere si tensiune mai mare gata amplificator .Asa ca de fiecare data cand vei schimba sursa de alimentare sa invarti de semireglabilul pana in capatul in care biasul e zero.Ar mai trebui spus ca biasul nu trebuie reglat exact la 18mv ca iau foc finalii si cand asculti la casti. La mine daca tin bine minte am lasat doar 1 sau 2mV si merge perfect.Toate bune.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum