Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2xtda2050 sau stk465a?

Vizitator littlea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• margarit2001

1

• avyrez

1

• GigiZ

1

Top autori în acest subiect

stk e mai bun...atata tot ca nu are protectii la scurt si la temperaturain rest distorsiuni mai mici, plaja larga de alimentaresi o sa iti fie mai usor sa lucrezi cu un CI decat cu 2

Link spre comentariu

iti recoman strog tda2050 + niste sugestii1.alimentare ideala +/-23v a)pt ca mere mai bine cu alimentare simetrica decat cu schema cu alimentare 46-0 v ;b)la +/- 24.5 v mi-au pocnit instant ambele canale2.eu am masurat in jur de 12-15v pe iesire si as zice ca e f bun pt raport calitate pret3.in iasi tda-ul costa 90k la dioda si mere beton asa ca ai grija ce cumperi4.iati un radiator bazat ca se incinge binisor la maximBAFTA!!!

Link spre comentariu

yo am facut un amp cu 4xtda2050pe pinii ic-urilor aveam aproape +/- 26V (25.68V - 25.70V)........sa mai zic ca fiecare da pe o boxa de 4ohmi :d de un an juma merge asa si inca n-a crapat nici unu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări