Vizitator tinelush Postat August 7, 2004 Partajează Postat August 7, 2004 Nu am gasit in Romania asa ceva .Am comandat o din Germania.Dar da rezultate foarte bune.Inca nu am facut un montaj serios pe ea.Am facut o proba cu montajul ala cu 2 leduri (bistabil) si a mers perfect. O sa incerc si scheme mai serioase :lol: . Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat August 20, 2004 Partajează Postat August 20, 2004 Gata... Am terminat de facut boxele dar inca nu le am probat ca nu am statie :( .O sa mai astept un pik si o sa le probez. Eu cand am dat comanda la tamplar ma gandeam ca o sa iasa mai mici... dar cand m am dus sa le iau si le am vazut am ramas socat :shock: au iesit imense . acum tre sa mai fac statia si gata. Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat August 24, 2004 Partajează Postat August 24, 2004 GATAMi am luat o statie Sony.Boxele se aud perfect.Clar si tare .Sunt foarte multumit de ele... Trebuie sa i multumesc lui Vasile pt. filtrele fara de care nu se putea si pentru ajutorul acordat cu constructia incintelor (Asa ca daca vreti sa va faceti ceva "home-made" intai cititi de pe forum toate subiectele care au legatura cu ce vreti voi sa construiti si apoi cereti parerea celor care sunt in masura sa va raspunda si abia apoi sa va apucati de cumparat/construit -asa am procedat eu si sunt 100% multumit).Vasile ai avut dreptate, Monacor face lucruri de calitate. Acum caut pe net niste melodii cu basi puternici Am auzit ca e un program sau doar niste fisiere muzicale , nu mai stiu sigur, pt testarea subwoofer- ului .Stie cineva ceva ? Link spre comentariu
Vizitator bodisan Postat August 29, 2004 Partajează Postat August 29, 2004 Editat de Vasile Da-i PM nu postati probleme personale pe forum :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum