Vizitator Vasile Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 Scump ca dracu, pe banii astia iti iei MDF de cea mai buna calitate :P Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 desafci magnetul daca nu intra ca parca vad ca e prins in suruburi Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 Asta m am gandit si eu sa desfac magentul.Dar ma gandesc ca poate se descentreza ceva prin tweeter si apoi vine partea grea la insurubatul lui.Mai bine il las pe tamplar sa gaseasca o solutie :lol: ca daia e tamplar.Vasile ce e ala MDf ? E vreo denumire speciala sau stiu tamplarii despre ce e vorba ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 Este un fel de PAL mai bun :oops: adica nu este PAL.Este la compozitie mai fin cu mult decat PAL-ul si mai rezistent. Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 Am uitat ....Cum imi dau seama care e + sau - la difuzoare ?La tweeter am vazut ca o borna e vopsita cu rosu (ma gandesc ca ala e + ) dar la difuzor amandoua sunt la fel. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 24, 2004 Partajează Postat Iulie 24, 2004 Trebuie sa scrie pe borne.Daca nu scrie pui o baterie pe borne si daca iese membrana atunci + este plusul bateriei, daca intra inauntru atunci este invers. Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat Iulie 28, 2004 Partajează Postat Iulie 28, 2004 Am gasit un kit de amplificator si nu prea imi dau seama ce e de capul lui:AD020V7 Amplificator Stereo 2x 200W 4 OHMI Modul Modul amplificator putere stereo, Ualim. ±10Vcc-±40Vcc maxMJ11015-MOT,M11016-MOT / Sensibilitate 1.2Vvv,Dim 155x107mmImi spune si mie cineva daca e bun de ceva si cu ce transformator se foloseste ? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 28, 2004 Partajează Postat Iulie 28, 2004 Poti sa uiti . Link spre comentariu
overdrive Postat Iulie 28, 2004 Partajează Postat Iulie 28, 2004 Uita man gunoiul ala de amplif de la adelaida.Ala scoate real undeva pe la 40 W.Iatzi un kit de la vasile shi iti promit eu ca viitorul va fi foarte zgomotos... :o Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Iulie 28, 2004 Partajează Postat Iulie 28, 2004 Daca nu ma insel la tweeterul ala goarna este montata prin filetare. Poate nu trebuie sa desfaci suruburile. Seamana foarte tare cu alte N modele de pe piata si ma gandesc ca o fi avand si asta filet la montaj. Si daca ma insel iti raman valabile variantele exprimate deja.... :wink: Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat August 2, 2004 Partajează Postat August 2, 2004 Daca nu ma insel la tweeterul ala goarna este montata prin filetare.Sa stii ca ai dreptate.. goarna aia e infiletata .... dar ..... bulangii au lipit .... de fapt cred ca au pus ceva substanta care lipeste inainte sa infileteze ... si nu se mai poate dezfileta. Oricum sunt sigur ca o sa gaseasca tamplarul o solutie... Nu am putut sa ma abtin ... :lol: Trebuie sa ma laud neaparat cu noua mea achizitie: E o placa de test EXTRAORDINARA. Poti sa faci orice montaj vrei si fara sa mai lipesti piesele.Poti sa testezi orice.Nu trebuie decat sa infigi componentele in gaurile alea... sa faci legaturile corespunzatoare, alimentarea si ai testat montajul (explicatia a fost pt cei care nu stiu ).Ce parere aveti? A mai folosit cineva asa ceva ?Astept pareri. Link spre comentariu
ReLLaXX Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Interesant....mai ales ca nu se poate vizualiza poza... 8) Link spre comentariu
Vizitator tinelush Postat August 5, 2004 Partajează Postat August 5, 2004 Nu stiu de ce oare nu se poate vedea poza la tine dar la mine se vede. Incearca linkul asta : http://tinelush.thefreebizhost.com Link spre comentariu
ReLLaXX Postat August 6, 2004 Partajează Postat August 6, 2004 Nici link-ul nu merge la mine.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 7, 2004 Partajează Postat August 7, 2004 La mine merg toate link-urile si poza se vede, voi aveti probleme cu ISP-istul :DDe unde ai cumparat placa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum