Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoafre Monacor

Vizitator tinelush

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ReLLaXX

3

• niq_ro

2

• kai

1

• micutu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tinelush

Asta m am gandit si eu sa desfac magentul.Dar ma gandesc ca poate se descentreza ceva prin tweeter si apoi vine partea grea la insurubatul lui.Mai bine il las pe tamplar sa gaseasca o solutie :lol: ca daia e tamplar.Vasile ce e ala MDf ? E vreo denumire speciala sau stiu tamplarii despre ce e vorba ?

Link spre comentariu
Vizitator tinelush

Am uitat ....Cum imi dau seama care e + sau - la difuzoare ?La tweeter am vazut ca o borna e vopsita cu rosu (ma gandesc ca ala e + ) dar la difuzor amandoua sunt la fel.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Trebuie sa scrie pe borne.Daca nu scrie pui o baterie pe borne si daca iese membrana atunci + este plusul bateriei, daca intra inauntru atunci este invers.

Link spre comentariu
Vizitator tinelush

Am gasit un kit de amplificator si nu prea imi dau seama ce e de capul lui:AD020V7 Amplificator Stereo 2x 200W 4 OHMI Modul Modul amplificator putere stereo, Ualim. ±10Vcc-±40Vcc maxMJ11015-MOT,M11016-MOT / Sensibilitate 1.2Vvv,Dim 155x107mmImi spune si mie cineva daca e bun de ceva si cu ce transformator se foloseste ?

Link spre comentariu

Uita man gunoiul ala de amplif de la adelaida.Ala scoate real undeva pe la 40 W.Iatzi un kit de la vasile shi iti promit eu ca viitorul va fi foarte zgomotos... :o

Link spre comentariu

Daca nu ma insel la tweeterul ala goarna este montata prin filetare. Poate nu trebuie sa desfaci suruburile. Seamana foarte tare cu alte N modele de pe piata si ma gandesc ca o fi avand si asta filet la montaj. Si daca ma insel iti raman valabile variantele exprimate deja.... :wink:

Link spre comentariu
Vizitator tinelush

Daca nu ma insel la tweeterul ala goarna este montata prin filetare.

Sa stii ca ai dreptate.. goarna aia e infiletata .... dar ..... bulangii au lipit .... de fapt cred ca au pus ceva substanta care lipeste inainte sa infileteze ... si nu se mai poate dezfileta. Oricum sunt sigur ca o sa gaseasca tamplarul o solutie...

Nu am putut sa ma abtin ... :lol: Trebuie sa ma laud neaparat cu noua mea achizitie:

Posted Image

E o placa de test EXTRAORDINARA. Poti sa faci orice montaj vrei si fara sa mai lipesti piesele.Poti sa testezi orice.Nu trebuie decat sa infigi componentele in gaurile alea... sa faci legaturile corespunzatoare, alimentarea si ai testat montajul (explicatia a fost pt cei care nu stiu :d ).Ce parere aveti? A mai folosit cineva asa ceva ?Astept pareri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări