Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Volume controler pe 6 canale !!

Swat Cat

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

4

• Swat Cat

3

• Murcielad

3

• v3l0

3

Top autori în acest subiect

Salut!Vasile, te rog, am si eu o intrebare: encoderele pe care le folosesti sunt cele cu stanga/dreapta si push? Daca da, poti spune te rog de unde le-ai luat? Caut de ceva vreme...Scuze de off-topic...Costel

Link spre comentariu

Multumesc frumos. Sunt client de-al lor, or fi astea? 9 VP-0298 SLIDE ENCODER PU58642Cantitate: 1+ Pret: xxxx | Cantitate: 14+ Pret: xxxxSTOC: x in ANTREPOZITDaca nu, luni le dau un mail.Multumesc,Costel

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator microjean

Ma refeream la faptul ca secventa de pulsuri generata de rotita de scroll este generata optic (dioda IR + 2 fototranzistori intr-o capsula) si nu mecanic ca la encoderul din schema, unde pulsurile is generate prin contacte electrice, deci mecanic. Pana la raza laser mai e... :yawinkle:

Link spre comentariu

M-ai facut sa imi desfac mouse-ul.Da, si al meu e optic. Dupa cum se rotea, am crezut ca e tot din ala mecanic. Oricum, numarul de fante e mult mai mic.Sa ma apuc acuma sa cumpar maushi din aia ieftini, poate in viitor vor fi numai cu rola optica si nu mai am de unde sa iau encodere ;)

Link spre comentariu

Am mai desfacut azi un mouse si avea encoder mecanic :finga: Era un Genius cu bila si rotita de scroll iluminata. Mai avea in el si un buzzer, nu stiu pt. ce. La mine la serviciu sunt 2, maine ma duc cu letconul si le iau buzerele, si asa nu am auzit nici un sunet din ele pana acum.cel mai ieftin mouse cu scroll e vreo 8lei.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări