Vizitator Vasile Postat Iunie 22, 2005 Partajează Postat Iunie 22, 2005 Nu are LCD pentru ca nu este necesar. Toate starile sunt accesibile vizual prin cele 7 LED-uri Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 Salut!Vasile, te rog, am si eu o intrebare: encoderele pe care le folosesti sunt cele cu stanga/dreapta si push? Daca da, poti spune te rog de unde le-ai luat? Caut de ceva vreme...Scuze de off-topic...Costel Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 de alea.Capodimonte, nu mai stiu codul lor dar te descurci tu Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 Multumesc frumos. Sunt client de-al lor, or fi astea? 9 VP-0298 SLIDE ENCODER PU58642Cantitate: 1+ Pret: xxxx | Cantitate: 14+ Pret: xxxxSTOC: x in ANTREPOZITDaca nu, luni le dau un mail.Multumesc,Costel Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 17, 2005 Partajează Postat Septembrie 17, 2005 Nu mai stiu exact cum ii zice dar afli tu.Sunt si la Comet dar sunt de proasta calitate Link spre comentariu
one Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Nu se poate recupera un encoder dintr-un mouse cu rola (wheel)? Stiu ca are cam putini pasi, dar e destul de ieftin. Link spre comentariu
Vizitator microjean Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Se poate, lucreaza pe acelasi principiu, numai ca-i optic nu mecanic. Link spre comentariu
Vizitator microjean Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Ma refeream la faptul ca secventa de pulsuri generata de rotita de scroll este generata optic (dioda IR + 2 fototranzistori intr-o capsula) si nu mecanic ca la encoderul din schema, unde pulsurile is generate prin contacte electrice, deci mecanic. Pana la raza laser mai e... :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 rotita de scol este optica, acuma am desfacut 2 mausuri de firme diferite si este optica. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 Bine, nu cred ca erau din cele mai amarate.Intr-adevar, exista si optice, dar la cele de mai ieftine au sigur encoder mecanic. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Mda, eu am desfacut un Logitech si un a4tech si ambele erau optice. Concluzia.... sunt si cu una si cu alta :binky: Link spre comentariu
one Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 M-ai facut sa imi desfac mouse-ul.Da, si al meu e optic. Dupa cum se rotea, am crezut ca e tot din ala mecanic. Oricum, numarul de fante e mult mai mic.Sa ma apuc acuma sa cumpar maushi din aia ieftini, poate in viitor vor fi numai cu rola optica si nu mai am de unde sa iau encodere ;) Link spre comentariu
one Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Am mai desfacut azi un mouse si avea encoder mecanic :finga: Era un Genius cu bila si rotita de scroll iluminata. Mai avea in el si un buzzer, nu stiu pt. ce. La mine la serviciu sunt 2, maine ma duc cu letconul si le iau buzerele, si asa nu am auzit nici un sunet din ele pana acum.cel mai ieftin mouse cu scroll e vreo 8lei. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 Nu, am sa reincep la el prin Ianuarie. Pana atunci cine vrea sa-si faca singur vand AD-urile ieftinache 17 RON bucata. Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 cite ad5206 ai vasile ai si encodere optice sau ce mai ai ptr controlere de volum sau daca ai vrea sa ne combinam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum