Vizitator Vasile Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Pot sa dau AD5206 cu 200 mii :wink: , inca cu softul nu sunt gata. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Sincer ma intereseaza si acest aspect dar nici nu sunt de ala care sa ma targuiesc prea mult. Nu pot sa dau nici 100 de euro pe un astfel de proiect ca ar ajunge un kit de asta la un pret prea mare (sunt in lucru 30 bucati) si risc sa raman cu ele si nu-mi prea convine ca deja am investit in ele cel putin 15mil fara soft. asta ar insemna ca un kit sa-l dau cu aproximativ 1 mil cea ce este cam scump.Am dat la altcineva sa-mi faca, deja m-am saturat de asteptare. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 23, 2005 Partajează Postat Mai 23, 2005 Inca nu am stabilt pretul pentru ca nu sunt gata PCB-urile. Stie sa modifice volulum ca de asta este potentiometru :mrgreen: Nu are LCD ci doar 7 leduri care iti zic ce faci si un releu pentru st-by, tine minte ultimele setari are un encoder si o telecomanda si cam atat. Link spre comentariu
mapostu Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 Vasile ai si master volum la kit-ul tau ? sau trebuie sa o iei la butonat pe toate cele 6 canale cand vrei sa modifici volumul ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 26, 2005 Partajează Postat Mai 26, 2005 Are si master volum si acesta merge cu toate potentiometrele odadata chiar de au fost reglate individual decalat adica le duce asa cum sunt fara sa afecteze decalajul intre ele. Totul se face de pe encoderul aflat pe placuta sau din telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 Pt. Vasil! Poti sa-mi faci si mie un volum digital pe 8 canale cu telecomanda si LCD, cu TDA 8444,TDA 7431 si un PIC. Cat ma costa? :?: Link spre comentariu
micutu Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 as vrea shi eu un volum shi corector de ton nu neaparat cu telecomanda :roll: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 Pt. Vasil! Poti sa-mi faci si mie un volum digital pe 8 canale cu telecomanda si LCD, cu TDA 8444,TDA 7431 si un PIC. Cat ma costa? :?: Prea scump iese daca facem 1 singura bucata de asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 4, 2005 Partajează Postat Iunie 4, 2005 cand am zis scump fi sigur ca este scump rau, probabil ajunge undeva in jur de 10 mil. Link spre comentariu
Vizitator djcyp Postat Iunie 5, 2005 Partajează Postat Iunie 5, 2005 Am gasit pe cineva care a facut el pe 6 canale cu un tda 7431 si un pic cu LCD si telecomanda dar toate comenzile sunt din telecomanda, ma gandeam sa inlocuiesc tda-ul 7431 cu tda 8444. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2005 Partajează Postat Iunie 14, 2005 primele 10 bucati care o sa fie promo in jur de 1 mil :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 14, 2005 Partajează Postat Iunie 14, 2005 Kitul vine montat, testat si cu telecomandaAre pe el si redresarea (2 punti) filtrajul si stabilizatoarele.Am incercat din toate puterile sa-l scot cat mai ieftin dar nu am reusit pentru ca ma pus draku sa tot adaug tot felul de facilitati (buffere si alte magarii) si sa fac cablajele metalizate si de figuri (numai cablajul costa 320 mii, trebuie sa ma duc sa le ridic saptamana aceasta si nu am nici un leu :x ) nu ma plang pentru ca va fi de calitate iar daca o sa vrea cineva sa cumpere bine iar daca nu tot bine...Asta e... oricum fac doar 20 de bucati modelul asta deci editie limitata :wink: Link spre comentariu
mapostu Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 Cand m-am uitat la primul cablaj postat, am cam identificat componentele (intrarile, iesirile, buffer-ele, microcontrolerul cu memoria aferenta, cele doua punti, quartz-ul, potentiometrul digital etc.), mai putin ceea ce vad acum ca este un potentiometru. La ce foloseste ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 nu este potentiometru ci encoder, de ala se fac reglajele manual :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 21, 2005 Partajează Postat Iunie 21, 2005 M-am gandit ca releul sa-l plantez asa si pe spate sa plantez LED-urile si encoderul :wink: Inca NU am toate piesele si nici programator de Atmel :cry: Sper sa fac rost cat mai curand. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum