Vizitator Vasile Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 cam 600 mii, inca nu stiu sigur. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 30, 2005 Partajează Postat Martie 30, 2005 As avea si eu o intrebare? Aveti ceva schema sau faceti urmatoarea chestie:control cu motor drive pentru 4,5 potentiometre analogice ce controleaza analogic in tensiune preamplificatorul corector de ton(ultima parte am facuto)...circutul motor drive + receptor si interpretor telecomada si motorasele efective..ceva de genul steping motor ar trebui dar sa le controlezi pe alea e mai complicat ...ceva idei..scheme.. daca face cineva asa ceva un pret as dori poate si un afisaj digital ..oi vedea....oricum multumesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 31, 2005 Partajează Postat Martie 31, 2005 Vrea sa cumpere cineva circuite AD5206 ? Le dau la bucata cu doar 250 mii bucata, mai ieftine nu le luati nici de la Analog :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 31, 2005 Partajează Postat Martie 31, 2005 O sa am si montajul gata facut dar o sa existe si posibilitatea de cumparare doar Microcontroler preprogramat + AD5206 (400 impreuna) :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 31, 2005 Partajează Postat Martie 31, 2005 asa da ! 8) treaba este sa aiba control prin IR ... :roll: sa ne anunti cand termini cu softul :!:O sa aiva control IR si encoder pentru manual. Va fii destul de smecher :wink: Softul este pe drum, se pare ca va fi cu PIC. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 O sa am si montajul gata facut dar o sa existe si posibilitatea de cumparare doar Microcontroler preprogramat + AD5206 (400 impreuna) :wink: Vasile, cand va fi valabila oferta asta? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Ok..10X de raspuns..ceva sfaturi si scheme atunci..o sa mai caut si eu pe net dar poate aveti...multumesc mult Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Nu am scheme pentru aplicatia care vrei sa o faci Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Am dat de 2 luni la 2 sa-mi scrie programul, unul cu Atmel si unul cu PIC si tot ma poarta de pe o zi pe alta.Cred ca am sa-mi caut un programator serios ca astia se pare ca sunt vai si amar de mama lor, habar nu au. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Vasile, ce trebuie sa faca programul din PIC? Eu doar am pus pe o placa un AD5206 si un receptor IR sa pot sa comand AD5206 dintr-o telecoamnda standardul RC5. Dar stiu ca mai trebuie cite ceva pe placa sa poti sa faci comanda volumului pe 6 canale. Deci daca primesc citeva specificatii pun codul la punct si il ofer celor interesati. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 O nimica toata, sa controleze cele 6 canale (fiecare pe rand) si sa retina setarile chiar de-i scos de sub alimentare.Am si schema dar nu o maii gasesc Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 Incearca daca gasesti schema sa mi-o trimiti prin e-mail.Precizez ca acel AD5206 are 6 potentiometre dar curentul prin ele e super mic, nu se compara cu valorile unui potentiometru si cred ca la voi trebuie pusa o rezistenta de pull-up ceva pe acolo ca altfel se ard. De aceea spuneam ca e bine venita o schema. Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 cum adica ai pus pe o placa doar receptorul ir si AD5206 fara PIC ? Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Aprilie 16, 2005 Partajează Postat Aprilie 16, 2005 NUUUU Am pus pe o placa un PIC 16F877 (e mai mare decit un 16F84 dar nu-i mare scofala sa-l schimb) un AD5206 si un receptor IR (TSOP ..... nu mai stiu exact cifrele care urmeaza) si butonam dintr-o telecomanda fiecare potentiometru. Am pus aparatul de masura si am vazut cum varia tensiunea cind maream sau micsoram valoarea potentiometrului. Un amic mi-a folosit placa pentru a comanda viteza unui motor de curent continuu. Dar el a folosit doua tranzistoare ca sa poata sa aiba ceva putere primul un BC si apoi unul de putere BD651 daca tin bine minte si ii mergea. In cazul nostru ce fac cu iesirea de pe potentiumetru? unde o bag? ca in mod sigur nu o pot pune la intrarea unui amplificator audio. Ma gandeam ca trebuie un preamplificator ceva. Nu le am cu partea audio. Link spre comentariu
Vizitator fbreajen Postat Mai 4, 2005 Partajează Postat Mai 4, 2005 Salut Vasile,Ma intereseaza si pe mine un AD5206.Mai este valabila oferta?Daca da, cum facem? (eu sunt din Bucuresti)M-ar fi interesat si PIC-ul, dar inteleg ca ai probleme cu softul. Ai rezolvat ceva cu el?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum