Vizitator bdrotaru Postat Ianuarie 30, 2004 Partajează Postat Ianuarie 30, 2004 Zic ca e bine dar cat ma ajunge? prefer sa controlez bas inalte din pc, insa ma intereseaza un pret, cu tot cu telecomanda (dar sa fie decent)Deci nu eu vreau s-o fac. Vreau s-o cumpar gata facuta Link spre comentariu
Vizitator Lupulroz Postat Ianuarie 31, 2004 Partajează Postat Ianuarie 31, 2004 Probabil ajunge pe la vreo cateva sute de mii cu tot cu telecomanda (fara display). Da-mi un mail daca chiar vrei sa il fac... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 31, 2004 Partajează Postat Ianuarie 31, 2004 cateva sute de mii nu-i scump deloc :lol: si dupa datasheetul circuitului se pare ca-i foarte performant AD5206dar tot nu ai zis unde pot sa gasesc AD5206 in Ro :P Link spre comentariu
Vizitator Dragos_18 Postat Martie 10, 2004 Partajează Postat Martie 10, 2004 daca te ajuta cu ceva pe potentiometru meu scrie LPS JAPAN si 59703-195.01 50KX2 Link spre comentariu
v3l0 Postat Martie 24, 2004 Partajează Postat Martie 24, 2004 Dragos_18, este evident ca orice potentiometru ai avut pe scula ta el poate fi inlocuit. 2 Lucruri trebuie sa stabilesti: 1). Conexiunile viitorului potentiometru 2). Tipul viitorului potentiometru (linear sau logaritmic). In acest moment devine evident ca odata cu identificarea conexiunilor vechiului potentiometru vei putea folosi orice model de potentiometru digital. Link spre comentariu
ciombe Postat Aprilie 3, 2004 Partajează Postat Aprilie 3, 2004 Se poate face cu TDA 8444 si cu un PIC.8 iesiri cu 64 de trepte,reglabile independent sau individual.Don Mario Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Aprilie 6, 2004 Partajează Postat Aprilie 6, 2004 Hai mai ca nu-i asa de scumpa o treaba din asta cu potentiometru digital. Plus ca se poate trage si o telecomanda la asa ceva, ca sa te simti mai boier. Scapam si de potentiometre mecanice de 2 parale, piriala, etc. Plus ca dpdv calitativ nu cred ca un potentiometru digital introduce mai mult zgomot decit unul mecanic ieftin. Eu la urmatoarea statie pe care mi-o fac (probabil QUAD 707) sigur bag un potentiometru digital ca lumea. Link spre comentariu
Vizitator mihai_v Postat Aprilie 12, 2004 Partajează Postat Aprilie 12, 2004 Am realizat un procesor audio foarte eficient cu TDA7431 si PIC16F628Are surround, karaoke , reglaje de joase ,medii si inalte iar afisarea se face pe display LCD 2X16 caractere si toate comenzile se fac numai din telecomanda :lol: Link spre comentariu
Vizitator mihai_v Postat Aprilie 12, 2004 Partajează Postat Aprilie 12, 2004 Am pus schema si citeva detalii despre procesorul audio la http://www.micropic.i8.com Link spre comentariu
Incepator Postat Aprilie 13, 2004 Partajează Postat Aprilie 13, 2004 Explica-mi si mie putin ca-s tufa ,PIC16F628 daca il cumpar de la magazin trebuie programat sau :?: Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 13, 2004 Partajează Postat Aprilie 13, 2004 am o intrebare:ca sa mearga pe telecomanda mea trebe sa`l programez din nou?...sau cum functioneaza??? ca habar nam... :roll: :oops: Link spre comentariu
Vizitator mihai_v Postat Aprilie 13, 2004 Partajează Postat Aprilie 13, 2004 Pentru ca un montaj in care se foloseste un microcontroler de orice tip ,sa functioneze ,cum este si acest Procesor Audio ,trebuie programat (incarcat) cu un soft conceput special pentru aplicatia respectiva .La acest soft s-a muncit multe luni de zile (si nopti) si deocamdata ,nu este free ,de aceea se ofera microcontrolerul PIC16F628 gata programat.Electronistul trebuie doar sa construiasca restul. Link spre comentariu
Vizitator mihai_v Postat Aprilie 13, 2004 Partajează Postat Aprilie 13, 2004 Nu functioneaza orice telecomanda, trebuie sa fie pe protocol S.I.R.C. conceput de SONY ( nu RC5 sau alt protocol) .Am testat deocamdata doua tipuri de telecomenzi universale la care se cauta codul ( cu Procesorul audio in functiune) sau se introduc cele cateva coduri din lista care insoteste telecomanda universala (la marca SONY)Orice astfel de telecomanda universala trebuie sa functioneze.Va fi testata si o telecomanda de tip PILOT si voi posta tipul care functioneaza. Link spre comentariu
v3l0 Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 nu-ti mai face griji omule! Macar tu ai realizat ceva misto! Si ai dreptu' sa vinzi ce ai realizat atata timp cat e realizarea ta. In caz ca nu stiai, vasile mentine acest forum din buzunarul lui si el vinde, la fel ca tine, realizarile sale (plus niste difuzoare de firma bestiale). Iti urez sa mai faci multe astfel de proiecte, sa ne spui si noua despre (poate intr-un an-doi ne dai si codul sursa :P ) si chiar sa le vinzi pe un profit cel putin bunicel. Link spre comentariu
Vizitator codebutcher Postat Aprilie 15, 2004 Partajează Postat Aprilie 15, 2004 Ai dreptate, sunt un incepator foarte pasionat si imi cer scuze daca am exagerat....sper ca nu am exagerat si acum.Sorry, n-am stiut ca l-ai facut chiar tu, am zis ce-am zic doar pt ca mi s-a parut putin exagerat luni de munca pt programat un microcontroller cu citiva K de ROM. Oricum, e fain ce-ai facut. Cind o sa-mi trag si eu asa ceva (custon design :P), o sa dau la toata lumea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum