Swat Cat Postat Decembrie 12, 2003 Partajează Postat Decembrie 12, 2003 ce intergrat as putea sa folosesc ca sa pot controla 6 canale cu un singur potentiometru, sa aiba tensiunea de iesire de vreo 2v si distorsiunile ffff mici. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 13, 2003 Partajează Postat Decembrie 13, 2003 Dece nu mai mult de 16 trepte ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 13, 2003 Partajează Postat Decembrie 13, 2003 A...credeam ca se face cu DSP si microcontroler :? Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 da in boxele de PC 5.1 cu ce se face ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 care au intrare digitala naparat au DSP (digital sound procesor)si acesta (dsp-ul) are si aceasta functie.Potentiometre digitale suntTDA7318CS3310LM 1971-2-si 3LMC ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 Ai dreptate Un montaj pe 2 canale cu piesele zise de mine costa cel putin 25-30 EURO doar piesele :lol: daca vrei sa faci ceva multumitor. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 19, 2003 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2003 mi-am desfacut altecul meu care are volum pe potentiometru digita:am gasit tda7339,TDA7433 comanda se face pe cale digitala; tehnologia asta deja ma depasesteplatesc pe cineva care poate sa fac un kit cu controlerul de volum,bass,treble.... Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 26, 2003 Partajează Postat Decembrie 26, 2003 poti lega mai multe IC gen tda1524 , ta7630 care e si kit la adelaida si ai obtinut volume controlu` am vazut pe alte forumuri oameni ce dadeau 40euro pt un potentiometru pe 6 canale :shock: si daca faci o chestie de genu asta(tda1524) poti sa iti faci uprade pe viitor pana la cate canale vrei tu Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 26, 2003 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2003 la ic TDA1524 daca nu vreau sa folosesc balance-ul,bass...... ce valoare folosesc in locul potentiometrului?? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 27, 2003 Partajează Postat Decembrie 27, 2003 Jumate din valoarea potentiometrului :P Link spre comentariu
Vizitator radu103 Postat Ianuarie 23, 2004 Partajează Postat Ianuarie 23, 2004 un digital pot pe 6 canale http://stage.itp.nyu.edu/~gs41/pcomp/digitalpot.html daca il probeaza cineva..astept pareri.. Link spre comentariu
Vizitator Lupulroz Postat Ianuarie 28, 2004 Partajează Postat Ianuarie 28, 2004 Am testat circuitele de la AD si merg foarte bine. Se poate face fara probleme inclusiv cu AD5206. Daca doreste cineva o implementare "practica" trebuie doar sa spuna modalitatea de control a potentiometrului (butoane push sau encoder) si se rezolva. :wink: Link spre comentariu
Vizitator bdrotaru Postat Ianuarie 28, 2004 Partajează Postat Ianuarie 28, 2004 Ma intereseaza si pe mine o asemenea schema. Tot control digital la volum pe 6 canale, + joase + inalte, fata, spate, centru. Adica cam tot ce are un sistem 5.1 numai sa aiba control digital. daca exista o asemenea schema da-ti-mi si mie de stire, iar daca o puteti face si-mi surade pretul sunt mai mult decat interesat.Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Lupulroz Postat Ianuarie 28, 2004 Partajează Postat Ianuarie 28, 2004 Tot ce trebuie sa stiu e modul de control si/sau daca vrei si telecomanda - eventual display dar atunci, evident, se maresc costurile. Cel mai comod ar fi controlul numai din telecomanda - encoderele rotative sunt destul de scumpe. Link spre comentariu
Vizitator bdrotaru Postat Ianuarie 28, 2004 Partajează Postat Ianuarie 28, 2004 ma intereseaza pretul la toate variantele care le ai.cel mai comod ar fi cea cu telecomanda. Dar inca odata ma intereseaza pretul. eventual mai putem discuta pe yahoo messenger. am acelasi Id ca aici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum