Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Volume controler pe 6 canale !!

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

4

• Swat Cat

3

• Murcielad

3

• v3l0

3

Top autori în acest subiect

mi-am desfacut altecul meu care are volum pe potentiometru digita:am gasit tda7339,TDA7433 comanda se face pe cale digitala; tehnologia asta deja ma depasesteplatesc pe cineva care poate sa fac un kit cu controlerul de volum,bass,treble....

Link spre comentariu

poti lega mai multe IC gen tda1524 , ta7630 care e si kit la adelaida si ai obtinut volume controlu` am vazut pe alte forumuri oameni ce dadeau 40euro pt un potentiometru pe 6 canale :shock: si daca faci o chestie de genu asta(tda1524) poti sa iti faci uprade pe viitor pana la cate canale vrei tu :d

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Lupulroz

Am testat circuitele de la AD si merg foarte bine. Se poate face fara probleme inclusiv cu AD5206. Daca doreste cineva o implementare "practica" trebuie doar sa spuna modalitatea de control a potentiometrului (butoane push sau encoder) si se rezolva. :wink:

Link spre comentariu
Vizitator bdrotaru

Ma intereseaza si pe mine o asemenea schema. Tot control digital la volum pe 6 canale, + joase + inalte, fata, spate, centru. Adica cam tot ce are un sistem 5.1 numai sa aiba control digital. daca exista o asemenea schema da-ti-mi si mie de stire, iar daca o puteti face si-mi surade pretul sunt mai mult decat interesat.Va multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Lupulroz

Tot ce trebuie sa stiu e modul de control si/sau daca vrei si telecomanda - eventual display dar atunci, evident, se maresc costurile. Cel mai comod ar fi controlul numai din telecomanda - encoderele rotative sunt destul de scumpe.

Link spre comentariu
Vizitator bdrotaru

ma intereseaza pretul la toate variantele care le ai.cel mai comod ar fi cea cu telecomanda. Dar inca odata ma intereseaza pretul. eventual mai putem discuta pe yahoo messenger. am acelasi Id ca aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări