Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV " NIKKEI " model N514

ROBEERT

Postări Recomandate

Revin cu o intrebare:Nu stiti careva cum arata telecomanda originala ( o poza daca aveti ) sau ce cod are pentru acest sasiu?Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

23

• mac01

8

• cristronic

4

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Domnule TV1, deci toate trei telecomenzile se potrivesc la acest sasiu?

DA! la sasiul PT90 se potrivesc toate acele tlc ,indiferent de aspect.
Link spre comentariu

Salutari stimati colegi, i-am dat clientului una din cele trei telecomenzi ( cea din poza de mai jos ) si s-a potrivit perfect. Mii de multumiri domnilor TV1 si Codrin. :bere:

Link spre comentariu

Revin cu o ultima intrebare:La acest sasiu spuneti-mi si mie va rog care stiti cum intru in menu service? Am uitat sa va intreb pana acum. Trebuie sa ma duc la client sa reglez tv-ului putin dimensiunea verticala. Multumesc mult si mii de scuze.

Link spre comentariu

Offfff, mai revin cu o boacana. Trebuie sa-i activez si norma DK. A spus clientul ca il ia la tara si acolo nu are cablu si prinde numai TVR 1 cu antena si e transmis in DK. Cand am auzit, m-am inverzit. Am reusit sa-i intru in service, i-am reglat cadrele, dar acum nu stiu codul si optiunea pt. norma DK. Am urmatoarele patru optiuni:B1 = 01100100B2 = 10000001B3 = 10110011B4 = 00001000Am incercat sa fac niste jonglerii pe la optiuni ( la optiunea B2 am crezut ca-i codul ca la 11AK30 00011001 sau 00011000, dar ti-ai gasit, e prost sa comute ambele norme? )Acum durerea dureroasa e daca stie careva optiunea si codul pentru ambele norme?Multumesc.Offffffff, sper sa fie ultima intrebare ca-mi sta pe creieri acest PT90. Nu m-am mai lovit de acest cod niciodata la acest sasiu. Eu de obicei salvez memoriile de la toate si copii si intreaga diagrama a menu-ului service cu toate optiunile si cu toate valorile.

Link spre comentariu

atasez pagana 57 din depanatorul nr 30 unde se explica detaliat sasiul ,inclusiv modificarile dinOP1 ptr normele de sunetSUCCES!

Multumesc mult domnule Codrin. Am sa ma duc maine la client sa vad ce ghiveci iese.Sunt dator de cinste. :bere:
Link spre comentariu

atasez pagana 57 din depanatorul nr 30 unde se explica detaliat sasiul ,inclusiv modificarile dinOP1 ptr normele de sunetSUCCES!

Salutam toata gasca, surprizele continua:Am reusit sa intru in modul service exact cum mi-ati explicat si am " jonglat " optiunea 1 exact cum mi-a trimis domnul Codrin acel document. Am rasucit codurile de dracu le-a luat in optiunea 1.Surpriza e ca am reusit sa il fac sa comute din norma EURO in cea FRANCEZA, atat, altceva nu mai stie. Am ajuns la concluzia ca procesorul nu are in memoria sa interna ( in softul lui ) norma DK. Cred ca si voi sunteti de aceeasi parere. Ce spuneti? Offf, ca daca nu-mi venea astazi sa-l trantesc de toti peretii. :sparge:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări