Vizitator Angelina Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Am un laptop HP......dintr-o data nu imi mai incarca....m-am dus cu acumulatorul la reparat...Dupa ce l-am reparat laptopul tot nu incarca.....pana la urma si acumulatorul tot din cauza laptopului s-a stricat...Ce sa fac???Sa il duc la orice sediu de reparatii??? Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Incarcatorul este bun? Poate fi el de vina, masurati cu un aparat de masura tensiunea. Link spre comentariu
walyd Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 dar cu incarcatorul cuplat la laptop acesta functioneaza? daca da ai 2 variante 1 verifica bateria pe alt laptop identic daca ai posibilitatea si cu aceasta ocazie vezi daca si reparatia bateriei este ok si daca se incarca,daca da atunci defectiunea este in laptop si trebuieste dus la cineva care se pricepe daca esti din bucuresti am sa-ti recomand un meserias serios si ff bun sau te adresezi reprezentantei hp din localitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum