Vizitator ionela21tm Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 am un receptor humax si am incercat sa bag coduri ca sa vad digi fara abonament, codurile le-am luat de pe hack sat,si nu ma lasa sa vad programele,imi arata program scrambled sau unavialable cineva mia spus ca imi trebe un program de decodat digi stie cineva de unde pot sal scot? id meu: ionela.1987 (am mai postat acelasi subiect acum 2 zile si cineva mi la sters :cry: ) Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Topicul eu l-am sters.Cine mai continua astfel de discutii va fi banat pe forum. Citeste te rog regulamentul de la link-ul urmator: viewtopic.php?f=36&t=2390 NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (WAREZ , CRACKS , MP3 sau orice are drept de autor) Te anunt ca pe acest forum nu se incurajeaza pirateria de orice fel,altfel luam amenzi grase ori ne inchid baietii;asta nu e un site de hack & crack Ce-ar fi ca toata lumea sa vada Digi fara abonament ( pentru 23 lei amarati pe luna ) ;nu merita atata bataie de cap. Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 ionela21tm....ti-am raspuns pe un blog....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum