Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu digi si humax

Vizitator ionela21tm

Postări Recomandate

Vizitator ionela21tm

am un receptor humax si am incercat sa bag coduri ca sa vad digi fara abonament, codurile le-am luat de pe hack sat,si nu ma lasa sa vad programele,imi arata program scrambled sau unavialable cineva mia spus ca imi trebe un program de decodat digi stie cineva de unde pot sal scot? id meu: ionela.1987 (am mai postat acelasi subiect acum 2 zile si cineva mi la sters :cry: )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

1

• tv1

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Topicul eu l-am sters.Cine mai continua astfel de discutii va fi banat pe forum.

Citeste te rog regulamentul de la link-ul urmator:

viewtopic.php?f=36&t=2390

NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (WAREZ , CRACKS , MP3 sau orice are drept de autor)

Te anunt ca pe acest forum nu se incurajeaza pirateria de orice fel,altfel luam amenzi grase ori ne inchid baietii;asta nu e un site de hack & crack

Ce-ar fi ca toata lumea sa vada Digi fara abonament ( pentru 23 lei amarati pe luna ) ;nu merita atata bataie de cap.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări