glide Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Caut un montaj care sa scoata acel sunt de releu auto, (cand actionezi semnalizarea) cat mai cirsitalin daca se poate ca la noile modele de masini. Ma poate ajuta cineva cu o schema eventual un filmulet cu el lucrand sa-l aud... Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 pai vrei sa imite sunteul releului mecanic sau vrei un montaj care sa scoata un piuit? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 cred ca un "piuit" ! altfel punea direct un releu Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 pai sa caute un generator de ton cu e555 Link spre comentariu
glide Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 doar acel ding ..... ding nu ma intereseaza sa faca un contact sincronizare cu acel ding desi ar fi o chestie.....mai jos am gasit si sunetul care-l cautam dar din ce vad eu in breadbord-ul ala e jale cate componente are......poate cineva sa ataseze o schema care sa aiba ca rezultat acel sunet din prima parte a filmului pana pe la secunda 15 a filmuletului (eventul sa pot regla varful tonalitati ca-i cam ascutit) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum